Uncovered: Final Fantasy XV brengt wat nieuwigheden aan het licht

Enkele dagen geleden organiseerde Square Enix een evenement genaamd Uncovered: Final Fantasy XV in Los Angeles waarbij er heel wat details gelanceerd gingen worden omtrent de nieuwste telg in de Final Fantasy saga.

Niet alleen werd de releasedate, 30 september 2016, eindelijk meegedeeld maar mochten we ook kennismaken met de zijprojecten van Square Enix die ons moeten zien klaar te stomen voor Final Fantasy XV.

We zetten ze voor jullie eens allemaal op een rijtje.

KINGSGLAIVE: Final Fantasy XV 

Kingsglaive-FFXV-Featured-Image

Square Enix heeft al eerder laten blijken dat ze niet vies zijn om hun liefdevolle franchise te doen uitblinken in een CG-film (wat langzaam aan nog moeilijk te onderscheiden valt met de realiteit), zie Final Fantasy VII: Advent Children en Final Fantasy: The Spirits Within.

Ditmaal slaan Sony Pictures en Square Enix de handen in elkaar om ons te doen kwijlen en een film omtrent FFXV te verwezelijken.

Met een indrukwekkende  cast  met stemacteurs zoals Sean Bean (LotR, Game of Thrones), Lena Headey (300) en  Aaron Paul (Breaking Bad) kunnen we alleen maar veronderstellen dat dit een groot project wordt.

De film zal wereldwijd digitaal verschijnen voor de launch van de game. Er is al een aankondigingsstrailer gelanceerd op Youtube om ons klaar te stomen.

BROTHERHOOD Final Fantasy

brotherhood-ff-xv-anime-screengrab

Naast een CG-film gaat Square Enix ook een nieuwe anime-serie lanceren die Noctis (de protagonist van Final Fantast XV) wat diepgang zou brengen en zijn relatie met zijn kameraden wat meer op de kaart wil brengen.

De mensen die FFXV gaan spelen hebben op deze manier al een emotionele connectie met de hoofdrolspelers en dat kunnen we alleen maar beamen.

De eerste episode is op dit moment al beschikbaar en kan via Youtube gestreamed worden, in totaal zal de mini-serie 5 stand-alone episodes bevatten.

Final Fantasy XV: PLATINUM DEMO

ffxv_platinum_demo_square_enix

Last but not least kunnen we nog aan de slag met een volledige nieuwe demo van FFXV die rechtstreeks uit de uitendelijke versie geknipt is.

De mensen die Final Fantasy: Type-0 HD gekocht hadden mochten al eerder de wereld van de nieuwe game verkennen, maar nu is er een nieuwe sneak-peak beschikbaar voor iedereen die toegang heeft tot de online stores van de PS4 en XONE.

Nog 6 maanden geduld dus, maar gelukkig weet Square Enix onze wachttijd te verzachten met een CG-film, anime en demo.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights