unieke samenwerking voor Medal Of Honor – Warfighter

gamestudio Danger Close Games die onder Elektronic Arts staat gaat voor Medal Of Honor – Warfighter een samenwerking aan.

Mike Shinoda, co-producent en zanger van de band, schreef de sterke, originele muziek voor Medal of Honor Warfighter.

De keuze van song : Castle Of Glas geeft de game meer emotionele dieptehang en gaat over het leven van een soldaat en over de vele offers die soldaten en hun families moeten brengen.

de keuze van de song past bij de  indrukwekkende thema’s en authentieke actie in de game dankzij een directe samenwerking tussen de gamestudio en Linking Park.

De Videoclip staat geplant om gereleaset te worden in oktober.

De muziekvideo staat onder productie van Digital Domain en Danger Close en bevat een unieke mix van live actiemateriaal met opnamen uit de gameplay van Medal of Honor Warfighter.

 

Greg Goodrich, uitvoerend producent van Medal of Honor.

Linkin Park heeft veel respect voor militairen en de band is bovendien erg populair onder militairen,

“Het voelt heel natuurlijk om met hen samen te werken aan de soundtrack van Medal of Honor Warfighter en de muziekvideo van CASTLE OF GLASS.

We hebben dezelfde waarden en hebben diep respect voor al deze helden uit allerlei verschillende landen, die namens ons vechten in wereldwijde conflicten. En laten we hun families niet vergeten.”

Mike Shinoda :

De betrokkenheid van Linkin Park bij de comeback van Medal of Honor in 2010 was voor ons een ontzettend positieve ervaring,

Natuurlijk grepen we de kans met beide handen om deze creatieve samenwerking verder te ontwikkelen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights