Untitled Goose Game nu verkrijgbaar in speciale editie met vele extra’s

Mindscape, Skybound Games en ontwikkelaar House House kondigen vandaag aan dat de met awards overladen Untitled Goose Game vanaf 29 september in een speciale editie verkrijgbaar is voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Untitled Goose Game is een slapstick-stealth-sandbox-game, waarin je als een gans los wordt gelaten in een dorpje vol nietsvermoedende bewoners. Baan je een weg door het dorp, van de achtertuinen van mensen tot de winkels in de hoofdstraat en het dorpsplein.

Steel spullen, maak dorpsbewoners bang door naar ze te kwaken en verpest in het algemeen iedereen zijn dag.Nieuw is dat je de gehele game met twee spelers in co-op kunt spelen. Samen met een vriend of vriendin op de bank het dorpje en de bewoners pesten met twee kwakende en stelende ganzen!

Untitled Goose Game heeft sinds de release meerdere prijzen ontvangen, waaronder erkenning van BAFTA en de Golden Joystick Awards, evenals ‘Game of the Year’-onderscheidingen in de Game Developers Choice Awards en de 23e jaarlijkse D.I.C.E. Awards.

Extra’s

  • Catalogus: 24 pagina’s met items die graag verzameld worden door ganzen
  • 11″ x 17″ Village Map poster, hand-getekend door Marigold Bartlett (game ontwikkelaar en artiest bij House House
  • “No Goose” Sticker
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights