Valkyria Chronicles Remastered – Story Trailer Uitgebracht

In de wereld van Valkyria Chronicles is het 1935 E.C. en wordt het continent Europa verscheurd door de Tweede Europese Oorlog tussen de Autocratic East Europan Imperial Alliance.

Ook wel bekend als The Empire  en de Atlantic Federation.

Met als inzet de kostbare grondstof Ragnite.

The Empire raast als een uitslaande brand over het continent en heeft nu zijn zinnen gezet op de rijke Ragnite-voorraden van het prinsdom Gallia.

Hoewel het vreedzame Gallia altijd neutraal is gebleven in het conflict, zullen de inwoners nu hun huis en land moeten verdedigen tegen de onvermijdelijke invasie.

Spelers volgen luitenant Welkin Gunther en het beroemde Squad 7 van de Gallian Militia in hun strijd tegen de onverslaanbaar lijkende krachten van The Empire.

Kenmerken van Valkyria Chronicles Remastered:

  • HD “CANVAS” Graphics Engine – De verbluffende, schilderachtige graphics zijn terug, maar dit keer in 1080p/60fps HD-kwaliteit! Zowel de gevechten als de cutscenes ogen als schilderijen die tot leven komen.
  • “BLiTZ” tactisch gevechtssysteem – Het BliTZ-systeem mengt turn-based strategy met RPG-invloeden en 3rd person shooter-actie voor een innovatief gevechtssysteem met zowel strategische diepgang als knallende actie. Spelers voeren het commando over hun soldaten en tanks om The Empire te bestrijden op 30 verschillende strijdtonelen.
  • Aangrijpende verhaallijn – Tegen de achtergrond van een wereldoorlog strijden Gunther, Largo en de andere dappere leden van Squad 7 om persoonlijke redenen, in naam van de vrijheid. Worstelend met de verschrikkingen van de oorlog, moeten ze tegen de verwachtingen in proberen Gallia te bevrijden van het juk van The Empire.
  • Inclusief DLC – Naast het hoofdspel bevat Valkyria Chronicles HD alle eerder verschenen DLC: Hard EX Mode, Edy’s Mission, Selvaria’s Mission en Challenge off the Edy Detachment.

Valkyria Chronicles Remastered – Europa Edition ligt vanaf 17 mei in de winkels.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights