Vecht je naar de top met EA SPORTS UFC NU beschikbaar!

De vechtersbasen/titanen onder jullie zullen hun plezier kunnen botvieren in de nieuwste vechttitel van Electronic Arts Inc.

Zo heeft EA uiteindelijk de next gen consoles verrijkt met

EA SPORTS UFC

Dit is voor de

  • Xbox One
  • PlayStation 4

Met veel verwachtingen wordt deze game nu beschikbaar gesteld aan het publiek en moet men al gauw beseffen dat het reeds een reputatie heeft opgebouwd dat men niet gauw zal vergeten!

Zo hebben we volgende commentaren mogen ontvangen van verschillende bekende Game-publishers:

  • USA Today noemt de game een “must buy” 
  • Volgens Sports Illustrated zet de game “de standaard voor Next Gen-vechtgames”.

EA SPORTS UFC is zelfs zo ontwikkeld voor de nieuwe consoles dat het de gamers stomverbaasd zal doen staan met hoe realistischer de volgende kenmerken geworden zijn:

  • Het atletisch vermogen
  • De fysiologie
  • De emotie van de atleten

Daarnaast wordt de game voortdurend op de voet gevolgd waardoor het steeds ge-update kan worden en zo nieuwe vechters en opkomend talent kan integreren.

Zo kan je vechten met oude bekenden zoals Bruce Lee, DE “vader van de Mixed Martial Arts”, en dit na de Carriere game uit te spelen op Prof of hoger.

“De partnership met UFC is de eerste nieuwe belangrijke samenwerking van EA SPORTS met een sportcompetitie in meer dan tien jaar. Ons team was vastbesloten de eerste Next Gen-sportgame te maken. Ons doel was om bijna elk detail van de sport vast te leggen, van de manier waarop vechters kijken, tot hoe ze bewegen en vechten in de ring. Ik ben erg trots op het eindproduct en kan niet wachten tot onze fans de game in handen krijgen.”

zegt Dean Richards, algemeen manager van EA SPORTS UFC.

“Het was een belangrijke dag voor de UFC en voor alle vechtsportfans toen we twee jaar geleden een handtekening zetten onder onze samenwerking met Electronic Arts. Nu kunnen mensen overal ter wereld onze sport beleven via een compleet nieuwe generatie computergames. EA SPORTS UFC ziet er fantastisch uit en we kunnen niet wachten tot mensen de game kunnen zien en spelen.”

zegt Dana White, voorzitter van de UFC.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights