Kruip in de rol van dwerg Glóin in Guardians of Middle-earth

De makers van Guardians of Middle-earthMonolith Productions, kunnen de Glóin DLC downloaden en spelen als de door oorlog geharde dwerg op XBOX Live Arcade die ook beschikbaar zal zijn voor het PlayStation Netwerk.

Je speelt als Glóin, een van de dwergen die Thorin Oakenshield vergezelt om Erebor en de vader van Gimli terug te winnen. Fans die de Season-Pass gekocht hebben krijgen er 2 guardians in de komende maanden bij en er worden er nog meer verwacht die uiteindelijk nog aangekondigd zullen worden.

Er worden ook nog door Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions allerhande extra’s vrijgegeven:

 1. Een nieuwe character art
 2. Een bio
 3. Details over de vaardigheden van Glóin:
  1. Hij kan vuur gebruiken om vijanden aan te vallen.
  2. Hij kan ze verrassen met een snelle klap van zijn machtige bijl.

 

In het spel kunnen spelers een team vormen, maximum 10 spelers per spel, met de krachtigste helden van het grootste fanatsy epos aller tijden en zullen zo samen in een competitief multiplayer battle arena (MOBA) spel het tegen elkaar opnemen.

De personages zijn afkomstig uit de film The Hobbit: An Unexpected Journey en biedt meer dan 20 iconische ‘guardians’ waaronder:

 • Gandalf
 • Gollum
 • Legolas
 • Sauron

Ook is het gamers mogelijk gemaakt om te communiceren via een in-game communicatiesysteem en hebben ze ook toegang tot het uitgebreide online stats en leader board systeem waar ze eventueel de overwinningen en nederlagen van vrienden kunnen volgen.

Wacht niet langer, heb je deze nog niet haal em dan nu snel binnen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights