Vier Tamriel’s ‘New Life Festival’ met dubbele XP, speciale quests en beloningen

Vandaag start The Elder Scrolls Online met een eindejaarsviering doorheen Tamriel.

Het New Life Festival is een speciaal evenement gevuld met quests voor een gelimiteerde periode waarbij spelers over het hele continent leuke en feestelijke beloningen krijgen met ook een drankje waardoor spelers dubbel zoveel XP kunnen verdienen.

Het New Life Festival is nu live en zal eindigen op woensdag 4 januari om 16u.

Hoe deelnemen aan het New Life Festival
Om deel te nemen aan de festiviteiten moeten spelers Breda ontmoeten buiten Windhelm voor hun eerste quest met de eenvoudige titel ‘The New Life Festival’.

Eenmaal haar verzoeken vervuld, zullen spelers de kans krijgen om tot negen dagelijkse quests te volbrengen, allen in thema van Tamriel’s verschillende rassen en gesitueerd in hun respectievelijke zones.

Spelers krijgen ter aanvulling dubbele XP voor twee uur lang bij het drinken van Breda’s Magnificent Mead (te vinden in een vat naast Breda).

Feestelijke beloningen
Na het volbrengen van een quest ontvangen spelers telkens een New Life Gift Box met een willekeurig assortiment aan goodies in het New Life Festival-thema.

Elke New Life Gift Box zal altijd een willekeurig crafting onderdeel (Provisioning ingrediënt, Alchemy reagent of Health glyph), een consumeerbare versie van een New Life-thematische souvenir en een Skinchanger item (Wolfsbane Incence) bevatten. Ook zullen spelers één van de speciale beloningssets ontvangen, inclusief een Skinchanger-motief onderdeel, een New Life-recept met ofwel een groene, blauwe of gouden kwaliteit of een speciale New Life-verzamelstuk, wat een souvenir, een kostuum of één van de twee hoeden bevat.

Spelers die alle quests van Breda volbrengen, zullen een bijkomstige beloning ontvangen inclusief een speciale nieuwe verfkleur – New Life Cerulean – en de New Life Celebrant achievement.

Het voltooien van alle New Life gerelateerde achievements zal garant staan voor de “Magnanimous”-titel!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights