Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt WB Games San Francisco aan

Warner Bros. Interactive Entertainment zet zijn tanden opnieuw in de gaming wereld en breidt uit met een nieuwe digitale videogamestudio in San Francisco, Californië:

 

 

 

 

 

WB GAMES SAN FRANCISCO – Opent dit jaar zijn deuren (2013)

Deze studio zal gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en uitgeven van games met volgende eigenschappen:

  • Hoge kwaliteit
  • Free-To-Play
  • Mobiel
  • Sociaal
  • Browser-based

Greg ballard, Warner Bros. Interactive Entertainment’s Senior Vice President of Digital Games, die de studio zal leiden laat ons weten dat dit nieuwe departement er komt omwille van de sterke groei van het bedrijf. “Het aantrekken en ontwikkelen van creativiteit en innovatie in belangrijke markten voor game ontwikkeling over de hele wereld zullen de hoogste prioriteit krijgen bij het ontstaan van WB Games San Francisco” .”WB Games zal ons zo de kans geven om onze capaciteiten voor het ontwikkelen van games uitbreiden naar het epicentrum van de digitale wereld” .

 Hiernaast zegt Martin Tremblay, President van Warner Bros. Interactive Entertainment zeer verheugd te zijn om WB Games San Francisco toe te voegen aan hun wereldwijde portfolio van studio’s en publicatiemogelijkheden en is er zeker van dat deze aanwinst, Warner Bros. Interactive Entertainment naar een heel nieuw level zal brengen! WB Games zal ons zo de kans geven om onze capaciteiten voor het ontwikkelen van games uitbreiden naar het epicentrum van de digitale wereld

sanDe Bay Area is het beginpunt van social en mobile gaming en is als een warm bad voor lokaal talent waar men gemakkelijk toegang heeft tot de belangrijkste partners. “Dit zal ons helpen om ons doel te verwezenlijken om onze top entertainment- en gamemerken, alsook oorspronkelijke IP’s naar verschillende mobiele, sociale en opkomende platformen te brengen.”De studio zelf bevindt zich op dezelfde locatie als het in San Francisco gesitueerde Flixter, één van de meest populaire online bestemmingen voor het ontdekken van en toegang krijgen tot content.

WB Games San Francisco zal niet alleen als taak hebben het ontwikkelen van mobiele games maar zal ook toezicht houden op alle andere mobiele games die ontwikkeld zijn/worden door Warner Bros. Interactive Entertainment.

Wij hier bij www.Playr00m.be wensen Warner Bros. Interactive Entertainment & WB Games San Francisco allesinds een goede start toe en veel succes in de toekomst. Wij hopen vaak van hun te horen en dat ze de gaming wereld, inclusief de mobiele, naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights