Warner Bros. Interactive laat een eerste glimp zien van Mortal Kombat™ 11 tijdens algemene viering

Warner Bros. Interactive  heeft een eerste glimp laten zien van Mortal Kombat™ 11, met verbluffende nieuwe gameplay, nieuwe en bekende krijgers, boeiende verhaalelementen en innovatieve kenmerken die een nog persoonlijkere ervaring bieden dan ooit tevoren.

Tijdens de ervaringsgerichte communityviering, die live voor een wereldwijd publiek werd gestreamd, werden meerdere bekendmakingen gedaan, waaronder de aanwezigheid van UFC-kampioen, Olympisch medaillewinnares en WWE Superstar Ronda Rousey, die de stem verzorgt van Sonya Blade.

De aankondigingen voor Mortal Kombat™ 11 :

  • UFC-kampioen, Olympisch medaillewinnares en WWE-superster Ronda Rousey werd aangekondigd als de stem van Sonya Blade.
  • De eerste Gameplay Reveal Trailer met gloednieuwe muziek, gemaakt in samenwerking met de internationale DJ Dimitri Vegas, getiteld ‘You’re Next’.
  • Inleiding tot de Story Mode middels een glimp van de gloednieuwe, uitgebreide verhaallijn met in de hoofdrol Kronika, Keeper of Time en schepper van het bestaan, en het eerste vrouwelijke boss personage in de geschiedenis van Mortal Kombat™.
  • Bekendmaking van een nieuwe krijger, Geras, een krachtige en trouwe dienaar van Kronika die de tijd kan manipuleren, samen met andere populaire personages, waaronder Baraka, Raiden, Skarlet, Scorpion, Sonya Blade en Sub-Zero.
  • Een montage van de meest iconische feature uit Mortal Kombat, Fatalities, met de meest gruwelijke, over-de-top Fatalities uit de geschiedenis van Mortal Kombat™.
  • Exclusieve Under Armour Anatomix Spawn basketbalschoenen, geïnspireerd op Mortal Kombat™ 11, getoond via zes unieke designs van Mache, topontwerper van sneakers en ambassadeur van MK Kollective.
  • Pre-order Mortal Kombat™ 11 voor de PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One of Xbox One X voor toegang tot de bèta, beschikbaar op 28 maart 2019.
    Pre-orders ontvangen het in-game, speelbare personage, Shao Kahn.
  • Mortal Kombat™ 11 Kollector’s Edition onthuld, met de hoofdgame, Kombat Pack, Scorpion mask buste, exclusieve steelcase, herdenkingsmagneetmunt en authenticiteitsplaatje.

Mortal Kombat™ 11 is de nieuwste game in de veelgeprezen serie, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios.

De release is gepland op 23 april 2019 voor het PlayStation® 4en  4 Pro, de Xbox On,Xbox One X, de Nintendo Switch™ en PC.

Mortal Kombat™ 11 is nu beschikbaar voor pre-order.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights