Warner Bros kondigt de komst aan van Middle-earth: Shadow of War

Warner Bros heeft Middle-earth: Shadow of War aangekondigd.

Middle-earth: Shadow of War™ is ontwikkeld door Monolith Productions en vertelt een origineel verhaal waarin Talion en Celebrimbor terugkeren.

Ze moeten zich achter de vijandige linies begeven, een leger vormen en iedereen in Mordor tegen de duistere Lord Sauron keren.

In Middle-earth: Shadow of War™ bezitten de spelers een nieuwe krachtring en nemen ze het op tegen de dodelijkste vijanden, waaronder Sauron en zijn Nazgul, in een grandioze strijd om Midden-aarde.

Dit actie-avonturenspel in een open wereld wordt tot leven gebracht dankzij de uitbreiding van het bekroonde Nemesis-systeem.

De sterke individualisering uit het eerste spel wordt nu toegepast op de hele wereld, waar de omgevingen en personages geheel worden gevormd door de handelingen en beslissingen van de speler. Zo creeërt elke speler zijn eigen, persoonlijke wereld.

Middle-earth: Shadow of War is vanaf 24 augustus 2017 verkrijgbaar voor de Xbox One, Project Scorpio, Windows 10-pc (Windows Store en Steam), PlayStation®4 en PlayStation®4 Pro.

Middle-earth: Shadow of War zal verkrijgbaar zijn als Xbox Play Anywhere-titel.

Het innovatieve Nemesis-systeem heeft unieke persoonlijke verhalen gecreëerd via procedureel aangemaakte vijanden, die elke ontmoeting onthouden en zich onderscheiden door hun karakter en hun sterke en zwakke punten.

Verder is het Nemesis-systeem uitgebreid om een unieke persoonlijke wereld te creëren door middel van Nemesis-vestingen, waarin spelers verschillende strategieën kunnen toepassen om dynamische bolwerken te veroveren en gepersonaliseerde werelden te creëren met hun eigen Ork-leger.

Middle-earth: Shadow of War™ speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings en is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth: Shadow of Mordor.

Het spel is een Xbox Play Anywhere-titel, waardoor spelers éénmalig een digitale versie van Middle-earth: Shadow of War™ kunnen aanschaffen en deze zowel op Xbox One als op een Windows 10-pc kunnen spelen.

Spelers kunnen verdergaan waar ze zijn gebleven op een andere Xbox One of Windows 10-pc en alle opgeslagen data, speluitbreidingen en prestaties meenemen, zonder extra kosten

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights