Warner Bros kondigt LEGO Marvel Super Heroes aan

Het gaat goed met de LEGO games franchise en de relaties tussen Warner Bros en TT Games, en dat wisten we maar al te goed na Hits als de LEGO Harry Potter reeks , Star wars , Indiana Jones , Batman en recent Lord Of The Rings in ware LEGO Vorm.

Hoe ze dit kunnen overtreffen dachten we recent , werd al snel beantwoord met de aankondiging van LEGO Marvel Super Heroes voor Xbox 360 ,Playstation 3 , Wii U , Pc , Nintendo DS , Nintendo 3DS en de Playstation Vita.

LEGO Marvel Super Heroes word de eerste game in een zeer succesvolle Lego serie met de beroemde Marvel personages in de hoofdrol.

denk maar aan Spider-man , The Hulk , X-men , Iron Man , Thor , Wolverine en vele andere helden in een LEGO sausje met de nodige humor.

Naar goeie gewoonte is Lego Marvel Super Heroes zoals de vorige  Lego delen een aanvulling op de speelgoedcollectie waarin de personage, voertuigen en actie van Marvel’s universum word gebracht naar een bouw en speel variant.

51466L

Tom Stone, Managing Director, TT Games Publishing.

Wij zijn heel blij om de verschillende klassieke Marvel – personages in LEGO vorm tot leven te brengen en daarmee grappige, familievriendelijke gameplay te bieden in LEGO Marvel Super Heroes,

Spelers gaan op een ultieme missie om de wereld te redden, terwijl ze bekende bezienswaardigheden in LEGO New York ontdekken en op avontuur gaan buiten de aarde naar iconische locaties in het Marvel universum.

TQ Jefferson, Vice President, Games Production, Marvel Entertainment

Fans van zowel LEGO en Marvel zitten al jaren op deze game te wachten en wij voldoen aan hun vraag door met meer Marvel Universe – personages dan ooit tevoren in een consolegame te komen,

Als je fan bent van Spider-Man, the Avengers, Fantastic Four, X-Men, Guardians of the Galaxy of andere Marvel – figuren, dan is dit de game voor jou.

LEGO Marvel Super Heroes bevat terug een originele verhaallijn:

Nick Fury hulp vraagt aan Iron Man, de Hulk, Thor, Spider-Man, Wolverine en andere helden uit het Marvel universum om de aarde te redden van bedreigingen zoals de wraak van Loki en de honger van Galactus, Verslinder van Werelden.

pic93637EE01D236A008E928D2E0EBFB128

LEGO en Marvel fans zullen genieten van de humor en klassieke avonturen van LEGO videogames, terwijl ze als hun favoriete Marvel – personage spelen.

Met meer dan  100 unlockable personages uit het Marvel universum :

 • Spider-Man,
 • Iron Man,
 • Wolverine,
 • Captain America,
 • de Hulk,
 • Thor,
 • Black Widow,
 • Hawkeye,
 • Deadpool,
 • Loki
 • en Galactus! 

vol zitten met supercoole karaktereigenschappen,

actiescènes,

epische vechtscènes,

puzzels om op te lossen

en pure speelse LEGO humor.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights