Warner Bros & TT Games vieren de release van LEGO® Batman™ 2: DC Super Heroes

De Must have zomergame Lego Batman 2 is er !

Ontdek de gigantische open wereld van Gotham City en de pratende LEGO minifiguren

Batman en zijn vrienden zijn terug om het kwaad te dwarsbomen in  LEGO® Batman™ 2: DC Super Heroes voor Xbox 360®, PlayStation®3, Wii™ en Windows PC, alsook voor Nintendo DS™, Nintendo 3DS™ en PlayStation®Vita.

De veelgeprezen en prijswinnende videogame LEGO Batman 2: DC Super Heroes is het ‘must-have’ vervolg op de succesvolle LEGO® Batman™: The Videogame, waarvan tot op heden wereldwijd 11 miljoen exemplaren zijn verkocht. In LEGO Batman 2: DC Super Heroes vormen kinderen en gamers van alle leeftijden een team samen met Batman en Robin en hun favoriete DC Comics superhelden, zoals Superman, Wonder Woman, Green Lantern en The Flash in een origineel LEGO avontuur.

 

Tom Stone, Managing Director, TT Games.

Fans van alle leeftijden worden met LEGO Batman 2: DC Super Heroes getrakteerd op een unieke stripverhaalbeleving.

De videogame brengt de iconische DC Comics karakters tot leven in een gloednieuw verhaal dat zich afspeelt in de gigantische open wereld van Gotham City,

De game brengt een LEGO avontuur als nooit tevoren met pratende LEGO minifiguurtjes en unieke elementen, zoals het vliegen door Gotham City als Superman.

 

In Lego Batdan 2 : DC Super Heroes neem je het op tegen Lex Luthor & The Joker als 1 van je favoriete helden

In Lego Batman 2 proberen Lex Luthor en The Joker de handen te bundelen om samen de stad over te nemen,

dankzij een free roaming systeem kan je voluit de stad naar hartelust ontdekken,  zelfs in multiplayer mode

 

De handheld games bevatten een Justice League Alliance game mode, een serie battle challenges waarin de gehele Justice League het tegen de meest kwaadaardige schurken in het DC Universe opneemt terwijl op de console je gemakkelijk een sessie kan joinen en verlaten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights