WildStar stelt Mechari – ras voor

NCSOFT & Carbine studios zijn de WildStar wereld aan het uitbreiden en nemen het groots aan. Ze zijn daarom dan ook opgetogen om het derde ras te onthullen:

De MECHARI

In deze update krijgen we dus een ras die volledig mechanisch ontwikkeld is en dus hoogtechnologisch ontwikkeld is vergeleken met de andere WildStar rassen.

In deze interview stellen we je dus voor aan Agent Voxine die ons wat meer verteld over het ontstaan en ontwikkelen van de Mechari. Voxine is een intelligente en kleurrijke vertegenwoordiger van de Mechari en laat ons zo weten dat we heel wat mogen verwachten van die ras die zich naar hogere sferen wilt ontwikkelen.

MechariDe Mechari zijn ontstaan door de Eldan op de planeet Nexus die vonden dat ze bedienden nodig hadden om hun interstellair werk te doen en hiervoor hebben ze de Mechari gecreëerd. Als hoofddoel werden ze ingezet om allerhande onbewoonde planeten te observeren, hun individuele sterkte en zwakte te bestuderen en dit allemaal melden aan de Eldan. De intenties van hun meesters werden altijd maar vaag openlijk besproken. Blijkt inderdaad dat de ware doelen van de Eldans totaal niet waren wat men dacht. Naargelang de eeuwen voorbij gingen groeide de legende van de Eldan’s en er werd wildweg gegokt over hun oorsprong, hun technologie en de locatie van hun geheime thuiswereld.

De Mechari werden ook ingezet om de Dominion te helpen in hun kolonie te creëeren op de Planeet Cassus en het bijwonen van de kroning van de eerste Luminai keizer. Dankzij de Mechari konden de Dominion snel uitbreiden en evenwaardig laten worden zoals de Draken van de planeet Mikros. Ook hebben ze de Keizerlijke Garde van Intelligentie ontwikkeld om het rijk te beschermen tegen verraders en spionnen en hebben de taak op zich genomen om de operaties hiervan tot een goed einde te brengen.

Wanneer de Mechari de Nexus ontdekte was dit het moment voor de Mechari want ze hadden gehoopt om terug verenigd te worden met hun ontwikkelaars, de Eldan, maar helaas waren deze niet langer aanwezig. Hun lot was een van de donkerste en meest duurzame mysteries van het sterrenstelsel. Ondanks deze teleurstelling bleven ze toch verder gaan met het ontwikkelen van het rijk en het verzekeren van hun overheersing op de planeet Nexus.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights