Xbox 360 TOMB RAIDER™ Limited Edition Wireless Controller

Op de 2013 International Consumer Electronics ( CES ) Show in Las Vegas hebben Microsoft, Crystal Dynamics en Square Enix vandaag de Xbox 360 TOMB RAIDERLimited Edition Wireless Controller voorgesteld.

De perfecte partner om de terugkeer van Lara Croft naar het Xbox 360® video game en entertainment systeem van Microsoft te vieren.

 

 

De controller werd ontwikkeld in samenwerking met ontwerpers van Crystal Dynamics en biedt een design met een 2-lagige kleurenafwerking met laser ets om een realistische en voelbare versleten look te creëren zoals de iconische klimbijl en de verbanden die Lara overgehouden heeft uit de avonturen in haar spannende beginverhaal dat verteld wordt in deze meest recente titel.

 

De controller is ook uitgerust met een aanpasbare D-pad die makkelijk om te vormen is van een “plus” design naar een “disc” patroon voor betere controle, en biedt een draadloos bereik van max. 10m zodat je de game met een maximale bewegingsvrijheid kan ontdekken en zeer intens kan spelen.

tr

Bij de aankoop van de Xbox 360 TOMB RAIDER™ Limited Edition Wireless Controller krijg je ook een download token voor een Xbox 360 exclusief speelbaar character, de sluwe Scavenger Archer. De controller zal beschikbaar zijn bij de wereldwijde lancering van de game voor een prijs van €49,99 (ERP*).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights