Xiaomi verbetert smart living-ervaring met nieuwste AIoT-producten

Xiaomi heeft vandaag wereldwijd de lancering van een breed assortiment aan AIoT-producten (artificial intelligence of things) aangekondigd. De producten zijn ontworpen om de ecosysteem-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Zo lanceert de techgigant de Xiaomi Book S 12,4’’, de Xiaomi Smart Band 7, de Xiaomi Electric Scooter 4 Pro en de Xiaomi TV A2-serie. 

 

Xiaomi’s allereerste 2-in-1 laptop is ontworpen om de mobiele werkervaring te verbeteren. De Xiaomi Book S 12.4’’ heeft een veelzijdig 12.4-inch touchscreen, waar meer informatie op past voor een hogere productiviteit. Met 500 nits maximale helderheid en een LCD-paneel met 2.560 x 1.600 resolutie, kunnen gebruikers de helderheid aanpassen voor een uitstekende weerga. De Xiaomi Book S 12,4-inch biedt bovendien een 100% sRGB-kleurengamma scherm, wat de kijkervaring van de gebruiker nog beter maakt.

 

Door het Qualcomm Snapdragon™ 8cx Gen 2 compute-platform levert de laptop sterke CPU-prestaties. Ook zijn er dubbele microfoons, stereo 2W-speakers, een 5MP selfiecamera en een 13MP camera aan de achterzijde. Samen met Windows 11 OS levert de Xiaomi Book S 12.4-inch een uitgebreide productiviteitservaring. Door het slanke en compacte ontwerp is het apparaat een draagbaar werkstation rijk aan functies. De gedachten en ideeën van gebruikers komen nog meer tot leven dankzij de ondersteuning van de Xiaomi Smart Pen en het Keyboard.

¹

Door het Qualcomm Snapdragon™ 8cx Gen 2 compute-platform levert de laptop sterke CPU-prestaties. Ook zijn er dubbele microfoons, stereo 2W-speakers, een 5MP selfiecamera en een 13MP camera aan de achterzijde. Samen met Windows 11 OS levert de Xiaomi Book S 12.4-inch een uitgebreide productiviteitservaring. Door het slanke en compacte ontwerp is het apparaat een draagbaar werkstation rijk aan functies. De gedachten en ideeën van gebruikers komen nog meer tot leven dankzij de ondersteuning van de Xiaomi Smart Pen en het Keyboard.¹

 

Xiaomi Book S 12.4’’ is vanaf 30 juni verkrijgbaar voor €699 via de officiële kanalen van Xiaomi.

Motivatie voor die extra stap met de Xiaomi Smart Band 7
De Xiaomi Smart Band 7 is ontworpen voor fitnessliefhebbers. Dankzij een 1,62-inch full AMOLED-scherm met hoge resolutie en een breder schermontwerp, heeft het model 25% meer zichtbaarheid in vergelijking met de vorige generatie ². Dit zorgt voor verbeterde helderheid en efficiëntie. Met meer dan 110 sportmodi kunnen gebruikers persoonlijke fitnessdoelen stellen die passen bij hun levensstijl. Met de extra modi trainingsbelasting, herstelduur en trainingseffect kunnen gebruikers hun workouts evalueren en aanpassen om het maximale uit hun training te halen.

De smartwatch beschikt over een nieuwe, professionele VO₂ max inspanningsanalyse, die meet hoeveel zuurstof je maximaal kunt gebruiken tijdens het trainen. De Xiaomi Smart Band 7 biedt verder ook slaapregistratie en SpO₂- en hartslagmeting³. Het horloge wordt geleverd met meer dan 100 wijzerplaten en diverse, kleurrijke banden. Dankzij de 5ATM waterbestendigheid⁵ is de Xiaomi Smart Band 7 voorbereidt op alle weertypes. Met een batterijduur van maar liefst 14 dagen in stand-by modus word je bovendien nooit meer in de steek gelaten.

De Xiaomi Smart Band 7 is vanaf 22 juni verkrijgbaar voor €59,99 via de officiële kanalen van Xiaomi.

Rijd met kracht, beweeg in comfort: Xiaomi Electric Scooter 4 Pro
De Xiaomi Electric Scooter 4 Pro is met een 700W motor de meest krachtigste Xiaomi step tot nu toe.  De step haalt een snelheid van 25 km/u, heeft een capaciteit van 12.400 mAh en is het in staat om afstanden tot 45 km af te leggen. Ook worden hellingen tot 20% met gemak beklommen.

De behuizing van de Xiaomi Electric Scooter 4 Pro is van luchtvaartkwaliteit aluminium: licht van gewicht, sterk en corrosiebestendig. De step is uitgerust met 10-inch tubeless zelfdichtende banden, welke zijn ontworpen om de banden lekvrij te maken dankzij Xiaomi DuraGel en langdurig over ruwe wegen te rijden.⁸ Het grotere formaat ondersteunt meer gewicht en verbetert het stacomfort. Bovendien zorgen de nieuw toegevoegde magnetische oplaadpoort en deksel ervoor dat de oplader veilig is wanneer deze is aangesloten.

De step is ontworpen voor een veilige rijervaring. Zo hebben gebruikers toegang tot zowel snelheid als veiligheid met eABS aan de voorzijde en dual-pad schijfremsysteem aan de achterzijde. De verbeterde user interface op het dashboard biedt een ervaring zonder afleiding.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro is verkrijgbaar vanaf eind augustus.

Slim leven, grenzeloze visie: Xiaomi TV A2-serie
De Xiaomi TV A2 is een smart home hubapparaat dat gestroomlijnde AIoT-connectiviteit, high-end audio en visuele specificaties combineert met ingebouwde toegang tot content van over de hele wereld.

Het slanke unibody metalen frame, ondersteund door een enkele standaard, zorgt voor een grenzeloos ontwerp met epische visie. Het 4K Ultra HD-display met Dolby Vision® resulteert in een meeslepende en levensechte kijkervaring en door het ultrabreed gezichtsveld van 178° kunnen gebruikers comfortabel kijken vanuit elke hoek. Uiteraard is ook de audio-ervaring optimaal door de ingebouwde Dolby Audio™.

 

Daarnaast heeft de TV heeft een ingebouwde Google Assistant⁹ voor snelle bediening van aangesloten AIoT-apparaten via de 360° Bluetooth-afstandsbediening. Ook is er Android TV™ aanwezig,10 wat betekent dat de Xiaomi TV A2 toegang biedt tot films en programma’s via de favoriete apps van gebruikers, waaronder Netflix, Prime Video en YouTube, welke samen met duizenden andere apps te downloaden zijn via Google Play. Het apparaat beschikt ook over Chromecast, een ingebouwde tool om rechtstreeks te streamen vanaf telefoons, tablets of laptops.

De Xiaomi TV A2 is in 32” en 43” verkrijgbaar vanaf (meer informatie volgt) voor respectievelijk €249,99 en €449,99 via de officiële kanalen van Xiaomi. 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights