Yakuza 0: Verken het zinderende nachtleven van Tokio!

Dat je werkt voor de Yakuza, betekent nog niet dat je geen plezier mag beleven!

De straten van Tokio hebben op dat vlak heel wat te bieden!

 

Of je nu besluit de dating scene te verkennen, de arcades op te zoeken voor wat ouderwets fijn speelplezier of tot diep in de nacht te dansen, je beslist het zelf!

Dus ga gokken! Ga dansen! En ga daten! Want als de zon opkomt, maken Majima & Kazuma hun onvermijdelijke terugkeer naar hun ruige en genadeloze levensstijlen.

Features

  • De oorsprong van de draak: Aangezien iemands toekomst voor een groot deel wordt bepaalt door zijn verleden, komen we heel wat te weten over Kiryu en de wegen die hij bewandelde in de Yakuza-serie. En uiteraard krijg je de bijnaam “Dragon” alleen als je weet hoe je koppen laat rollen. Het is nu mogelijk om instant van vechtstijl te wisselen voor enkele van de heftigste gevechten in de Yakuza-serie ooit.
  • Speel als de ‘Mad Dog’: Voor het eerst in een hoofddeel uit de serie, is de voormalige NPC Goro Majima nu een speelbaar personage. Dit meest excentrieke personage uit Yakuza heeft zijn eigen vechtstijl, vaardigheden en een voorliefde voor louche zaakjes. Speel als hem voor nieuwe inzichten in zijn achtergrond.
  • De decadentie van de jaren tachtig in Japan: In de wereld van Yakuza 0 draait alles om geld, en je kunt in de game op duizenden manieren geld pakken, verdienen of uitgeven. Als gangster kun je geld uit de zakken van andere bendeleden kloppen, of het ‘eerlijk’ verdienen met de zogenaamde Telephone Clubs, Disco Halls, en Pocket Circuit autoraces.

Ontdek wat het nachtleven van Tokio heeft te bieden wanneer Yakuza 0 op 24 januari 2017 verschijnt, exclusief voor PlayStation 4. Yakuza 0 krijgt Japanse voice-overs met Engelse ondertiteling.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights