23 Oktober is Man Of Steel op DVD & Blu Ray

Christopher Nolan die eerder al the Dark Knight reeks naar ons toe bracht , weet waar hij aan bezig is toen hij koos om nu de handen te leggen op de reboot van Superman.

Man of Steel vertelt het nooit gezien verhaal over Clark Kent die op een levensreis gaat om zijn lot te leren kennen en zijn Superman image te omarmen.

Op bijzonder krachtige wijze word  het legendarische verhaal van Clark Kent verteld.

MAN OF STEEL

De Brit Henry Cavill heeft de eer om zich bij het illustere rijtje van acteurs te voegen die ooit de mythische rode cape aantrokken, en ook Russell Crowe, Amy Adams, Kevin Costner, Laurence Fishburne en Michael Shannon maken hun opwachting in deze knappe verfilming van het klassieke Superman – verhaal.

MAN OF STEEL

Man of Steel is een wervelend epos over het leven van een jongen die worstelt met zichzelf, maar die ondanks alles zal uitgroeien tot een man wiens krachten geen grenzen kennen. Man of Steel is vanaf 23 oktober beschikbaar op

Blu-ray™, 3D Blu-ray™, 3D Blu-ray™ Limited Edition,

Man_of_Steel_BD_ST_NLFRMan_of_Steel_3DBD_ST_NL_FR

DVD en VOD!

Man_of_Steel_DVD_ST_NLFR

SYNOPSIS
Een kleine jongen ontdekt dat hij over uitzonderlijke krachten beschikt, die niet van de planeet Aarde afkomstig kunnen zijn.

Man of Steel

Als jonge man reist hij de wereld rond, om te ontdekken wie hij is en waar hij vandaan komt.

DO_HEADER_MANOFSTEEL_NL4

Hij zal echter de held in zichzelf moeten ontdekken om de wereld van de ondergang te redden, en een symbool van hoop te worden voor de hele mensheid.

BONUSMATERIALEN

  • Krypton Decoded (DVD, BD, 3D BD, Limited Edition) – Dylan Sprayberry (Clark Kent, 13 jaar) gunt ons een blik op de geweldige Krypton technologie, wapens en ruimteschepen uit Man of Steel.
  • All – Out Action (BD, 3D BD, Limited Edition) – Het realisme van de actiescènes uit Man of Steel is van een niveau dat nooit eerder getoond werd in een superheldenfilm.
  • Strong Characters, Legendary Roles (BD, 3D BD, Limited Edition) – Ontdek de legendarische personages uit de Superman – geschiedenis, en zie hoe ze geëvolueerd zijn in dit nieuwe hoofdstuk van het Superman – verhaal.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights