Dishonored: The Knife of Dunwall | Nieuwe Gameplay Trailer beschikbaar

Arkane Studio zegt: “Lang genoeg gewacht!” want hier zijn ze dan, vandaag hebben ze ons een trailer vrijgegeven van hun 2de uitbreidings game

Dishonored: The Knife of Dunwall

In deze game ga je door het leven als Daus, de legendarische huurmoodernaar die de keizerin vermoordde. Je zult, nadat je de keizerin vermoord hebt, voorgoed de geschiedenis in Dunwall veranderd hebben en je start met je zoektocht naar verlossing met al je vaardigheden en allerhande:

  • Wapens
  • Gadgets
  • Netwerk
  • Bovennatuurlijke gaven

The Outsider onthult wat je schuld zou kunnen inlossen, maar wie – of wat – is Delilah? Vergezeld door the Whalers, de groep vrijbuiters en huurmoordenaars waar je steeds op kunt terugvallen, ga je op zoek in wijken van Dunwall die nooit eerder werden bezocht. Hier word je geconfronteerd met nieuwe en verschrikkelijke tegenstanders.

Natuurlijk wordt je niet genadeloos in deze wereld gegooid maar krijg je een uniek arsenaal van nieuwe wapens en krachten die de dynamische vechtstijl, DE manier om je voort te bewegen en stealth systemen nog beter maken. Jouw lot wordt bepaald door de keuzes die je maakt maar die dan ook, indien slechte keuzes, jouw laatste greintje menselijkheid kunnen ontnemen!

Nu vraag je jezelf af van “Dam, wanneer?

Nou iedereen kan dit voor Xbox 360 (800 Microsoft Punten) & PC (€9,99) afhalen op:

16/04/2013

Houders van een PS3 (€9,99) zullen spijtig genoeg 1 dagje langer moeten wachten maar zullen er misschien dan 2x zo vlug achter gaan en dit op:

17/04/2013

Meer info kan eventueel gevonden worden op de officiële website van Dishonored

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights