DE SMURFEN 2 onder ontwikkeling!

Wie kent ze nog? Wie is samen met hen opgegroeid? Ben jij er 1 van? Nou ze zijn terug en beter dan ooit! Ubisoft kondigt ons vandaag de ontwikkeling aan van de videogame die gebaseerd is op de geanimeerde familiekomedie, released door Columbia Pictures & Sony pictures:

De Smurfen 2

Ubisoft & Wayforward zijn bezig deze geanimeerde familiekomedie om te zetten naar een platform game die iedereen, jong en oud, uit zijn dak zal laten gaan en dit gezamelijk als een familie in de woonkamer! De game zal geen exclusiviteit kennen omdat het verondersteld wordt een waar succes te worden. Zo zal het uitkomen voor de:

 • Xbox360
 • Playstation 3
 • Wii
 • Wii -U
 • Als interactief verhaalboek met verschillende mini-games voor de Nintendo DS

Het is niet de eerste keer dat men van deze ongelooflijke smurfen horen want het is een vervolg op de succesvolle samenwerking tussen Ubisoft & Sony Pictures Consumer Products die eerder De Smurfen Dance Party hadden ontwikkeld. De animatiefilm alleen al heeft wereldwijd meer dan 427 miljoen Euro verzameld dus zijn ze van mening dat de game het evengoed of zelfs beter zal kunnen doen!

In deze nieuwe game met onze blauwe helden creëert Gargamel, de Gemene tovenaar, ‘De Stouterds’. Deze zijn een groep ondeugende,smurfachtige wezentjes waarvan Gargamel hoopt dat zij het krachtige, magische smurfenextract kunnen bemachtigen.

Ondanks zijn pogingen is het een grote opluchting te weten, en dat gaat Gargamel ook ondervinden, dat enkel echte Smurfen dit kunnen ontwikkeld Gargamel een demonisch plan en besluit dat zijn Stouterds echte smurfen moeten worden en ontvoerd zo de Smurfin mee naar Parijs. Natuurlijk laten de smurfen het hier niet bij en zetten meteen een reddingsactie op touw waar men verschillende personages zien weerkeren:

 • Grote Smurf
 • Klungelsmurf
 • Moppersmurf
 • Hippe Smurf

Deze zullen samen met hun menselijke vrienden Patrick & Grace Winslow de Smurfin, die zich toch altijd een beetje anders voelde dan andere Smurfen, redden uit de vreselijke klauwen van Gargamel. Natuurlijk is het plan van Gargamel hierbij niet te vergeten want men vreest ervoor wat de Smurfin gaat doen! Sluit ze vriendschap met de Stouterds Vexy en Hackus of wordt ze overtuigd door haar eeuwig blijvende trouwe vrienden dat hun liefde voor haar smurfelijk groot is?

Dankzij de samenwerking, waar beide partijen erg blij mee zijn, kunnen Smurf-fans van elke leeftijd dé kans grijpen om een avontuur te beleven in de Arctic Tundra & de Lava Jungle, speciaal ontworpen voor de videogame. Zo laat Mark Caplan, vicepresident bij Sony Pictures Consumer Products ons merken:  De game brengt het publiek dichter bij de magische wereld van De Smurfen en laat spelers hun eigen avonturen beleven.”

Bovendien zullen Smurfen-fans legendarische momenten beleven in de mooiste omgevingen uit de animatiefilm zoals:

 • Het magische Smurfendorp
 • New York City
 • Parijs

Vice President Worldwide Licensing bij Ubisoft, Christian Salomon, moest erbij opmerken:  “Door opnieuw met Sony Pictures samen te werken op de geweldige Smurfen-licentie, kunnen we de ervaring van de film verlengen naar de meeslepende gezinsvriendelijke gameplay. Zo kruip je opnieuw in de huid van jouw blauwe helden tijdens nieuwe avonturen.”

De Smurfen 2 is geregisseerd door Raja Gosnell en geproduceerd door Jordan Kerner. De screenplay is naar de hand van J. David Stem & David N. Weiss, Jay Scherick & David Ronn en Karey Kirkpatrick met een verhaallijn door J. David Stem & David N. Weiss en Jay Scherick & David Ronn, gebaseerd op de personages en werken van Peyo.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights