Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks.

Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar aan origine story waar alles tot zijn geheel komt, en zo ook niet anders in het 4 de seizoen wanneer Bruce dichter komt bij wie hij bestemd is te worden :

De Dark Knight:

Batman !

 

Tot die tijd is er nog heel wat te beleven in Gotham!

Verhaal:

Maggie Geha, Robin Lord Taylor & Anthony Carrigan

Gotham staat in rep en roer wanneer de Pinguïn het voor elkaar heeft gekregen aan de macht te staan wanneer hij licenties uitgeeft om misdaad te mogen begaan en zo zijn eigen GCPD versie wil brengen.

Weten dat het hoofd gerund word door Oswald Gobbelpots, weet  je al direct dat het weinig goeds voorspelt.

Iets waar Gotham police Department en James Gordon niet van zinnens zijn het zo te laten.

Het is dan ook uit een (on)verwachte hoek dat Gordon de hulp krijgt van Sofia Falcone die zelf ook nog een ei te pellen heeft met Oswalt.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Gotham nog eens te kampen met een terug keer van Ra’s Al Gul en Jerome/Jeremiah Valeska die zich ontpopt tot The Joker.

Gotham heeft weer veel te bieden en tal van gebeurtenissen ontvouwen zich in dit spannende 4de seizoen.

Conclusie :

Tal aan verhaallijnen die naast elkaar lopen, weten op elkaar af te stemmen … van The Joker zijn  plannen die de stad van Gotham zullen doen daveren, tot Oswald die alle macht wil om te heersen over Gotham City, tot zelfs de unieke bondgenootschap tussen Grundy die zijn geheugen kwijt is en The Riddler die mensen voor zijn eigen profijt weet te gebruiken.

Donkderder dan ooit, met een schitterende verhaallijn, topacteur prestaties en spanning in de mythologie van de reeks.

Gotham is nu verkrijgbaar op Bluray en DVD.

 

Score:

9/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com