Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks.

Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar aan origine story waar alles tot zijn geheel komt, en zo ook niet anders in het 4 de seizoen wanneer Bruce dichter komt bij wie hij bestemd is te worden :

De Dark Knight:

Batman !

 

Tot die tijd is er nog heel wat te beleven in Gotham!

Verhaal:

Maggie Geha, Robin Lord Taylor & Anthony Carrigan

Gotham staat in rep en roer wanneer de Pinguïn het voor elkaar heeft gekregen aan de macht te staan wanneer hij licenties uitgeeft om misdaad te mogen begaan en zo zijn eigen GCPD versie wil brengen.

Weten dat het hoofd gerund word door Oswald Gobbelpots, weet  je al direct dat het weinig goeds voorspelt.

Iets waar Gotham police Department en James Gordon niet van zinnens zijn het zo te laten.

Het is dan ook uit een (on)verwachte hoek dat Gordon de hulp krijgt van Sofia Falcone die zelf ook nog een ei te pellen heeft met Oswalt.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Gotham nog eens te kampen met een terug keer van Ra’s Al Gul en Jerome/Jeremiah Valeska die zich ontpopt tot The Joker.

Gotham heeft weer veel te bieden en tal van gebeurtenissen ontvouwen zich in dit spannende 4de seizoen.

Conclusie :

Tal aan verhaallijnen die naast elkaar lopen, weten op elkaar af te stemmen … van The Joker zijn  plannen die de stad van Gotham zullen doen daveren, tot Oswald die alle macht wil om te heersen over Gotham City, tot zelfs de unieke bondgenootschap tussen Grundy die zijn geheugen kwijt is en The Riddler die mensen voor zijn eigen profijt weet te gebruiken.

Donkderder dan ooit, met een schitterende verhaallijn, topacteur prestaties en spanning in de mythologie van de reeks.

Gotham is nu verkrijgbaar op Bluray en DVD.

 

Score:

9/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com