Far Cry New Dawn Review

Far Cry New Dawn Review

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks.

Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar aan origine story waar alles tot zijn geheel komt, en zo ook niet anders in het 4 de seizoen wanneer Bruce dichter komt bij wie hij bestemd is te worden :

De Dark Knight:

Batman !

 

Tot die tijd is er nog heel wat te beleven in Gotham!

Verhaal:

Maggie Geha, Robin Lord Taylor & Anthony Carrigan

Gotham staat in rep en roer wanneer de Pinguïn het voor elkaar heeft gekregen aan de macht te staan wanneer hij licenties uitgeeft om misdaad te mogen begaan en zo zijn eigen GCPD versie wil brengen.

Weten dat het hoofd gerund word door Oswald Gobbelpots, weet  je al direct dat het weinig goeds voorspelt.

Iets waar Gotham police Department en James Gordon niet van zinnens zijn het zo te laten.

Het is dan ook uit een (on)verwachte hoek dat Gordon de hulp krijgt van Sofia Falcone die zelf ook nog een ei te pellen heeft met Oswalt.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Gotham nog eens te kampen met een terug keer van Ra’s Al Gul en Jerome/Jeremiah Valeska die zich ontpopt tot The Joker.

Gotham heeft weer veel te bieden en tal van gebeurtenissen ontvouwen zich in dit spannende 4de seizoen.

Conclusie :

Tal aan verhaallijnen die naast elkaar lopen, weten op elkaar af te stemmen … van The Joker zijn  plannen die de stad van Gotham zullen doen daveren, tot Oswald die alle macht wil om te heersen over Gotham City, tot zelfs de unieke bondgenootschap tussen Grundy die zijn geheugen kwijt is en The Riddler die mensen voor zijn eigen profijt weet te gebruiken.

Donkderder dan ooit, met een schitterende verhaallijn, topacteur prestaties en spanning in de mythologie van de reeks.

Gotham is nu verkrijgbaar op Bluray en DVD.

 

Score:

9/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com