Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks.

Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar aan origine story waar alles tot zijn geheel komt, en zo ook niet anders in het 4 de seizoen wanneer Bruce dichter komt bij wie hij bestemd is te worden :

De Dark Knight:

Batman !

 

Tot die tijd is er nog heel wat te beleven in Gotham!

Verhaal:

Maggie Geha, Robin Lord Taylor & Anthony Carrigan

Gotham staat in rep en roer wanneer de Pinguïn het voor elkaar heeft gekregen aan de macht te staan wanneer hij licenties uitgeeft om misdaad te mogen begaan en zo zijn eigen GCPD versie wil brengen.

Weten dat het hoofd gerund word door Oswald Gobbelpots, weet  je al direct dat het weinig goeds voorspelt.

Iets waar Gotham police Department en James Gordon niet van zinnens zijn het zo te laten.

Het is dan ook uit een (on)verwachte hoek dat Gordon de hulp krijgt van Sofia Falcone die zelf ook nog een ei te pellen heeft met Oswalt.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Gotham nog eens te kampen met een terug keer van Ra’s Al Gul en Jerome/Jeremiah Valeska die zich ontpopt tot The Joker.

Gotham heeft weer veel te bieden en tal van gebeurtenissen ontvouwen zich in dit spannende 4de seizoen.

Conclusie :

Tal aan verhaallijnen die naast elkaar lopen, weten op elkaar af te stemmen … van The Joker zijn  plannen die de stad van Gotham zullen doen daveren, tot Oswald die alle macht wil om te heersen over Gotham City, tot zelfs de unieke bondgenootschap tussen Grundy die zijn geheugen kwijt is en The Riddler die mensen voor zijn eigen profijt weet te gebruiken.

Donkderder dan ooit, met een schitterende verhaallijn, topacteur prestaties en spanning in de mythologie van de reeks.

Gotham is nu verkrijgbaar op Bluray en DVD.

 

Score:

9/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights