Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?)

Wat kan je dan verwachten van een 2018 versie waar meestal een revamp, reboot aan word gegeven ? Als je weet dat deze los staat van de klassiekers die we kennen ?

Media was alvast niet mals voor de 2018 versie en labelden deze als de ergste ooit.

Verhaal :

Quinn McKenna is een deel van een speciale eenheid die het bestaan van Predators heeft ontdekt.

Niemand die hem gelooft dat deze ras gewelddadig is en bestaat.

Daarom beslist hij een deel van het gevonden harnas naar zijn eigen te zenden als bewijs.

Wanneer zijn zoon thuis het onderdeel vind en ermee begint te spelen als een Halloween kostuum, ontdekt hij de taal van de Predators.

Zijn zoon Rory word hij hierdoor een belangrijke sleutel voor het team van zijn vader.

De race op overleving begint wanneer de Predator zijn jacht instelt op zijn zoon, en McKenna vecht om zijn zoon te beschermen.

Cinematografie :

De regie lig in handen van Shane Black die onder andere The Nice Guys en Iron Man 3 verzorgde.

Kostplaatje van de productie lag op 88 miljoen dollar en wist uiteindelijk 100 miljoen op te brengen in plaats van de verwachte 160 miljoen in amper 2 weken, volgens velen een reden Predator als Flop te bestempelen.

Het grootste probleem lag dat The Predator in tegendeel tot Predators van 2010 rustig wist op te bouwen, soms te rustig en dit liet uitschijnen als een bron van Saai en incompleet verhaal.

Wie verder kijk kan zien dat de Humor thans wel aanwezig is, het klopt wel dat bepaalde dingen niet kloppen zoals random burgers die een wapen oppikken en als expert ermee overweg kunnen …Maar denk dan gewoon “USA en hun Gunlobby’ en it makes sense!

Een universum dat zelfs uitgebreid word wanneer plots helhonden aan bod komen van het Predator ras en in de wereld van Predator ineens nog een andere ras bestaat die een balans leveren van Bountyhunter gevoel.

De slordigheid voel aan wanneer je 1/3de in de film zit en de productie wat slordig begint aan te voelen.

Dit zou te maken hebben met de tal aan Reshoots die werden gedaan om de productie beter te maken.

Bonus:

  • Verwijderde Scenes
  • A Touch Of Black
  • Predator Evolution
  • The Takedown Team
  • Predator Catch-Up
  • Gallerij

Conclusie:

Tis een mix van gevoelens, waar als je als no-brainer van kan genieten zal je ook merken dat er soms enkele fouten voorkomen die niet logisch aanvoelen.

Al bij al is The Predator een aangename vertier op entertainment niveau voor even een avond alles te vergeten en gewoon te genieten.

Het kan niet evenaren aan zijn klassieker en vermoedelijk komt er nog wel een sequeel.

The Predator is dan geen kaskraker, maar dat de media deze als een flop labelt is voor ons toch ook wat overdreven .. hou het ergens in het midden.

The Predator is nu verkrijgbaar op DVD & Bluray.

Score :

6,5/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com