Far Cry New Dawn Review

Far Cry New Dawn Review

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?)

Wat kan je dan verwachten van een 2018 versie waar meestal een revamp, reboot aan word gegeven ? Als je weet dat deze los staat van de klassiekers die we kennen ?

Media was alvast niet mals voor de 2018 versie en labelden deze als de ergste ooit.

Verhaal :

Quinn McKenna is een deel van een speciale eenheid die het bestaan van Predators heeft ontdekt.

Niemand die hem gelooft dat deze ras gewelddadig is en bestaat.

Daarom beslist hij een deel van het gevonden harnas naar zijn eigen te zenden als bewijs.

Wanneer zijn zoon thuis het onderdeel vind en ermee begint te spelen als een Halloween kostuum, ontdekt hij de taal van de Predators.

Zijn zoon Rory word hij hierdoor een belangrijke sleutel voor het team van zijn vader.

De race op overleving begint wanneer de Predator zijn jacht instelt op zijn zoon, en McKenna vecht om zijn zoon te beschermen.

Cinematografie :

De regie lig in handen van Shane Black die onder andere The Nice Guys en Iron Man 3 verzorgde.

Kostplaatje van de productie lag op 88 miljoen dollar en wist uiteindelijk 100 miljoen op te brengen in plaats van de verwachte 160 miljoen in amper 2 weken, volgens velen een reden Predator als Flop te bestempelen.

Het grootste probleem lag dat The Predator in tegendeel tot Predators van 2010 rustig wist op te bouwen, soms te rustig en dit liet uitschijnen als een bron van Saai en incompleet verhaal.

Wie verder kijk kan zien dat de Humor thans wel aanwezig is, het klopt wel dat bepaalde dingen niet kloppen zoals random burgers die een wapen oppikken en als expert ermee overweg kunnen …Maar denk dan gewoon “USA en hun Gunlobby’ en it makes sense!

Een universum dat zelfs uitgebreid word wanneer plots helhonden aan bod komen van het Predator ras en in de wereld van Predator ineens nog een andere ras bestaat die een balans leveren van Bountyhunter gevoel.

De slordigheid voel aan wanneer je 1/3de in de film zit en de productie wat slordig begint aan te voelen.

Dit zou te maken hebben met de tal aan Reshoots die werden gedaan om de productie beter te maken.

Bonus:

  • Verwijderde Scenes
  • A Touch Of Black
  • Predator Evolution
  • The Takedown Team
  • Predator Catch-Up
  • Gallerij

Conclusie:

Tis een mix van gevoelens, waar als je als no-brainer van kan genieten zal je ook merken dat er soms enkele fouten voorkomen die niet logisch aanvoelen.

Al bij al is The Predator een aangename vertier op entertainment niveau voor even een avond alles te vergeten en gewoon te genieten.

Het kan niet evenaren aan zijn klassieker en vermoedelijk komt er nog wel een sequeel.

The Predator is dan geen kaskraker, maar dat de media deze als een flop labelt is voor ons toch ook wat overdreven .. hou het ergens in het midden.

The Predator is nu verkrijgbaar op DVD & Bluray.

Score :

6,5/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com