Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Review : Logitech G935 Surround LIGHTSYNC Gaming Headset

Vrijheid en ruimte is een must voor elke gamer. Maar op de eerste wireless headset van Logitech met de G merk was het even wachten. Het is dan ook als ware verassing More »

Review : Horizon Chase Turbo

Review : Horizon Chase Turbo

Herinner je nog de oude dagen van race games in de jaren 80 en 90 ?   Gerelateerd More »

Review : Trails Rising

Review : Trails Rising

Stunten, knullen,  Trail en Error en godzijdank veel virtuele wonden oplopen. We zijn al blij dat we dit kun beperken tot het virtuele. In de nieuwste Trials telg is het echter ook More »

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?)

Wat kan je dan verwachten van een 2018 versie waar meestal een revamp, reboot aan word gegeven ? Als je weet dat deze los staat van de klassiekers die we kennen ?

Media was alvast niet mals voor de 2018 versie en labelden deze als de ergste ooit.

Verhaal :

Quinn McKenna is een deel van een speciale eenheid die het bestaan van Predators heeft ontdekt.

Niemand die hem gelooft dat deze ras gewelddadig is en bestaat.

Daarom beslist hij een deel van het gevonden harnas naar zijn eigen te zenden als bewijs.

Wanneer zijn zoon thuis het onderdeel vind en ermee begint te spelen als een Halloween kostuum, ontdekt hij de taal van de Predators.

Zijn zoon Rory word hij hierdoor een belangrijke sleutel voor het team van zijn vader.

De race op overleving begint wanneer de Predator zijn jacht instelt op zijn zoon, en McKenna vecht om zijn zoon te beschermen.

Cinematografie :

De regie lig in handen van Shane Black die onder andere The Nice Guys en Iron Man 3 verzorgde.

Kostplaatje van de productie lag op 88 miljoen dollar en wist uiteindelijk 100 miljoen op te brengen in plaats van de verwachte 160 miljoen in amper 2 weken, volgens velen een reden Predator als Flop te bestempelen.

Het grootste probleem lag dat The Predator in tegendeel tot Predators van 2010 rustig wist op te bouwen, soms te rustig en dit liet uitschijnen als een bron van Saai en incompleet verhaal.

Wie verder kijk kan zien dat de Humor thans wel aanwezig is, het klopt wel dat bepaalde dingen niet kloppen zoals random burgers die een wapen oppikken en als expert ermee overweg kunnen …Maar denk dan gewoon “USA en hun Gunlobby’ en it makes sense!

Een universum dat zelfs uitgebreid word wanneer plots helhonden aan bod komen van het Predator ras en in de wereld van Predator ineens nog een andere ras bestaat die een balans leveren van Bountyhunter gevoel.

De slordigheid voel aan wanneer je 1/3de in de film zit en de productie wat slordig begint aan te voelen.

Dit zou te maken hebben met de tal aan Reshoots die werden gedaan om de productie beter te maken.

Bonus:

  • Verwijderde Scenes
  • A Touch Of Black
  • Predator Evolution
  • The Takedown Team
  • Predator Catch-Up
  • Gallerij

Conclusie:

Tis een mix van gevoelens, waar als je als no-brainer van kan genieten zal je ook merken dat er soms enkele fouten voorkomen die niet logisch aanvoelen.

Al bij al is The Predator een aangename vertier op entertainment niveau voor even een avond alles te vergeten en gewoon te genieten.

Het kan niet evenaren aan zijn klassieker en vermoedelijk komt er nog wel een sequeel.

The Predator is dan geen kaskraker, maar dat de media deze als een flop labelt is voor ons toch ook wat overdreven .. hou het ergens in het midden.

The Predator is nu verkrijgbaar op DVD & Bluray.

Score :

6,5/10

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com