Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

SPACE JUNKIES Verkrijgbaar vanaf 26 maart

Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Space Junkies is een jetpack-gevoerde arcade-shooter exclusief ontwikkeld voor virtual reality-gaming die verkrijgbaar vanaf 26 maart op PlayStation VR, Windows Mixed Reality-headsets, Oculus Rift + Touch en HTC Vive.

Space Junkies is nu reeds te pre-orderen via Steam, de Oculus Store en vanaf 20 februari in de PlayStation Store.

Space Junkies is ontwikkeld door Ubisoft Montpellier en wordt aangedreven door Brigitte, een nieuwe gepatenteerde virtual reality-engine die ontworpen is om vloeiend te werken in virtuele ruimtes en zich aan te passen aan de pre-productie en productie van VR.

De game biedt een multiplayer actie-ervaring in driedimensionale ruimte-arena’s en een volledige VR-belichaming om spelers onder te dompelen in intense microgravity-gevechten.

Bij de release biedt Space Junkies 1v1, 2v2 en free-for-all modi aan, evenals een verzameling aan verschillende wapen- en aanpassingsmogelijkheden op zes verschillende slagvelden.

Elke arena heeft unieke tactische zones, dynamische verlichting en vernietigbare omgevingen.

Geen gevecht zal hetzelfde aanvoelen.

Bovendien zal het spel na de release nieuwe updates uitbrengen, inclusief nieuwe modi, maps, wapens en aanpassingitems.

Er worden verschillende testfases gehouden voor de lancering, inclusief een Open Beta voor alle platformen.

Spelers kunnen zich registreren om deel te nemen aan gesloten testfases op https://betasignup.ubisoft.com/sjreg/LogIn.

Space Junkies Arcade, een speciale versie van de game die beschikbaar is in meer dan honderd virtuele arcades wereldwijd, dompelt spelers onder in een volledig unieke ervaring.

Op 19 februari lanceert de Virtual Athletics League ook een internationaal toernooi in samenwerking met Ubisoft, Springboard VR en HP.

De beste teams uit de deelnemende arcades nemen het tegen elkaar op voor $4.500 aan uitrusting en prijzen. Voor meer informatie over Space Junkies Arcade en de deelnemers aan het toernooi, ga naar https://www.valvr.com/space-junkies-international-tournament.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com