Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

MAD CATZ slaat weer toe op de CES 2019, de aankondiging van de nieuwe Range van S.T.R.I.K.E gaming toetsenborden

Mad Catz Global Limited, de leading gaming hardware vernieuwers voor bijna 30 jaar, kondigde een geheel nieuwe lijn van Strike professionele gaming toetsenborden, met blikvangerStrike met ultra betrouwbare mechanische toetsen, ideaal voor de Esports Gemeenschap.

Start van verkoop zou vanaf voorjaar 2019, is het bereik van Strike dat een perfecte aanvulling op hetonlangs aangekondigd bereik van G.L.I.D.E gaming oppervlakken en R.A.T. muizen., die deel uitmaken van een complete PC eco-systeem. Met twee Strike toetsenborden om uit te kiezen, kunnen gamers het toetsenbord kiezen dat past bij hun voorkeur en budget.

Gewapend met Cherry mechanische schakelaars, is de S.T.R.I.K.E.4+ de gamers nieuwe geheime wapen. Getest om te weerstaan van ten minste 50 miljoen hits, de Cherry-switches bied perfecte reizen en precisie elke keer. Met anti-beeldschaduwen featuring op elke toets, kunnen gamers combineren met de krachtige F.L.U.X.-software, waarmee voor de spreiding van de aanpassing en controle over elk aspect van het toetsenbord met inbegrip van persoonlijke sleutels verlichting en controle over de USB verslag tarief. Chameleon RGB verlichting Baden het toetsenbord in 16,8 miljoen kleuren, volledig instelbaar en aanpasbaar via de software van de F.L.U.X. en het creëren van een nieuwe standaard in toetsenbord verlichting.

Elegant en eenvoudig, maar is gebouwd om bestand te zijn tegen de ontberingen van professionele gaming, de S. T. R. I. K. E. 2 is heel precisie-ontworpen om een indrukwekkende duurzaamheid te creëren. Met een gehard aluminium faceplate is het ontworpen om bestand te zijn tegen de meest verhitte gaming sessies, de S. T. R. I. K. E. 2 is gemaakt met een dubbel-shot injectie proces, waardoor het chassis bij elkaaris  en het creëren van een naadloze en uiterst duurzaam toetsenbord, slag-klaar en altijd het behoud van een schoon en minimalistisch uiterlijk. De S. T. R. I. K. E. 2 is voorzien van een speciaal membraan, het nabootsen van de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van een mechanisch toetsenbord, maar zonder het bijbehorende geluid. Een 26-toets anti-ghosting matrix geeft gamers de macht die ze hunkeren naar, en de geavanceerde Kameleon RGB-Verlichting kan worden geprogrammeerd voor het aanpassen van snelheid en helderheid.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com