Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

MAD CATZ slaat weer toe op de CES 2019, de aankondiging van de nieuwe Range van S.T.R.I.K.E gaming toetsenborden

Mad Catz Global Limited, de leading gaming hardware vernieuwers voor bijna 30 jaar, kondigde een geheel nieuwe lijn van Strike professionele gaming toetsenborden, met blikvangerStrike met ultra betrouwbare mechanische toetsen, ideaal voor de Esports Gemeenschap.

Start van verkoop zou vanaf voorjaar 2019, is het bereik van Strike dat een perfecte aanvulling op hetonlangs aangekondigd bereik van G.L.I.D.E gaming oppervlakken en R.A.T. muizen., die deel uitmaken van een complete PC eco-systeem. Met twee Strike toetsenborden om uit te kiezen, kunnen gamers het toetsenbord kiezen dat past bij hun voorkeur en budget.

Gewapend met Cherry mechanische schakelaars, is de S.T.R.I.K.E.4+ de gamers nieuwe geheime wapen. Getest om te weerstaan van ten minste 50 miljoen hits, de Cherry-switches bied perfecte reizen en precisie elke keer. Met anti-beeldschaduwen featuring op elke toets, kunnen gamers combineren met de krachtige F.L.U.X.-software, waarmee voor de spreiding van de aanpassing en controle over elk aspect van het toetsenbord met inbegrip van persoonlijke sleutels verlichting en controle over de USB verslag tarief. Chameleon RGB verlichting Baden het toetsenbord in 16,8 miljoen kleuren, volledig instelbaar en aanpasbaar via de software van de F.L.U.X. en het creëren van een nieuwe standaard in toetsenbord verlichting.

Elegant en eenvoudig, maar is gebouwd om bestand te zijn tegen de ontberingen van professionele gaming, de S. T. R. I. K. E. 2 is heel precisie-ontworpen om een indrukwekkende duurzaamheid te creëren. Met een gehard aluminium faceplate is het ontworpen om bestand te zijn tegen de meest verhitte gaming sessies, de S. T. R. I. K. E. 2 is gemaakt met een dubbel-shot injectie proces, waardoor het chassis bij elkaaris  en het creëren van een naadloze en uiterst duurzaam toetsenbord, slag-klaar en altijd het behoud van een schoon en minimalistisch uiterlijk. De S. T. R. I. K. E. 2 is voorzien van een speciaal membraan, het nabootsen van de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van een mechanisch toetsenbord, maar zonder het bijbehorende geluid. Een 26-toets anti-ghosting matrix geeft gamers de macht die ze hunkeren naar, en de geavanceerde Kameleon RGB-Verlichting kan worden geprogrammeerd voor het aanpassen van snelheid en helderheid.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com