MAD CATZ slaat weer toe op de CES 2019, de aankondiging van de nieuwe Range van S.T.R.I.K.E gaming toetsenborden

Mad Catz Global Limited, de leading gaming hardware vernieuwers voor bijna 30 jaar, kondigde een geheel nieuwe lijn van Strike professionele gaming toetsenborden, met blikvangerStrike met ultra betrouwbare mechanische toetsen, ideaal voor de Esports Gemeenschap.

Start van verkoop zou vanaf voorjaar 2019, is het bereik van Strike dat een perfecte aanvulling op hetonlangs aangekondigd bereik van G.L.I.D.E gaming oppervlakken en R.A.T. muizen., die deel uitmaken van een complete PC eco-systeem. Met twee Strike toetsenborden om uit te kiezen, kunnen gamers het toetsenbord kiezen dat past bij hun voorkeur en budget.

Gewapend met Cherry mechanische schakelaars, is de S.T.R.I.K.E.4+ de gamers nieuwe geheime wapen. Getest om te weerstaan van ten minste 50 miljoen hits, de Cherry-switches bied perfecte reizen en precisie elke keer. Met anti-beeldschaduwen featuring op elke toets, kunnen gamers combineren met de krachtige F.L.U.X.-software, waarmee voor de spreiding van de aanpassing en controle over elk aspect van het toetsenbord met inbegrip van persoonlijke sleutels verlichting en controle over de USB verslag tarief. Chameleon RGB verlichting Baden het toetsenbord in 16,8 miljoen kleuren, volledig instelbaar en aanpasbaar via de software van de F.L.U.X. en het creëren van een nieuwe standaard in toetsenbord verlichting.

Elegant en eenvoudig, maar is gebouwd om bestand te zijn tegen de ontberingen van professionele gaming, de S. T. R. I. K. E. 2 is heel precisie-ontworpen om een indrukwekkende duurzaamheid te creëren. Met een gehard aluminium faceplate is het ontworpen om bestand te zijn tegen de meest verhitte gaming sessies, de S. T. R. I. K. E. 2 is gemaakt met een dubbel-shot injectie proces, waardoor het chassis bij elkaaris  en het creëren van een naadloze en uiterst duurzaam toetsenbord, slag-klaar en altijd het behoud van een schoon en minimalistisch uiterlijk. De S. T. R. I. K. E. 2 is voorzien van een speciaal membraan, het nabootsen van de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van een mechanisch toetsenbord, maar zonder het bijbehorende geluid. Een 26-toets anti-ghosting matrix geeft gamers de macht die ze hunkeren naar, en de geavanceerde Kameleon RGB-Verlichting kan worden geprogrammeerd voor het aanpassen van snelheid en helderheid.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights