Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Muzikaal talent van wereldklasse komt samen voor originele soundtrack van Left Alive

Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Square Enix Ltd heeft vandaag een nieuwe LEFT ALIVE-featurette onthuld over het internationale talent en de creatieve geesten achter de epische orkestrale soundtrack voor deze nieuwe survival action game.


I
n de video is te zien hoe SQUARE ENIX-componist Hidenori Iwasaki (FRONT MISSION®-serie) gezelschap krijgt van Shinnosuke Miyazawa, de ervaren soundtrackmixer voor tv en films (007 Spectre, Finding Dory, The Last Guardian)  en arrangeur Jordan Seigel (Trolls, Ant-Man and the Wasp) in de wereldberoemde Abbey Road Studios in Londen, waar ze hun inspiratiebronnen en het creatieve proces bespreken achter de LEFT ALIVE-soundtrack. Gebruikmakend van hun gezamenlijke ervaring binnen verschillende entertainmentindustrieën, bundelen deze artiesten hun krachten om een emotionele, spannende en energieke soundtrack te maken die nieuwe lagen van spanning, drama en intrige toevoegt aan het verhaal en de gameplay.

Spelers die uitkijken naar LEFT ALIVE kunnen de MECH EDITION pre-orderen, exclusief in de Square Enix online store voor € 159,99. De MECH EDITION bevat de ‘Survival Pack’ DLC, een hardcover art book van 80 pagina’s, een exclusieve Steelbook Case met mech-ontwerpen van Yoji Shinkawa van KOJIMA PRODUCTIONS en Takayuki Yanase en een exclusieve VOLK-action figure, ontworpen door Takayuki Yanase, met verwisselbare accessoires, wapens en handen.

LEFT ALIVE is vanaf 5 maart 2019 beschikbaar voor het PlayStation4-systeem en STEAM. 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com