Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Review : LEGO The Movie 2: Videogame

Everything is awsome ! Het lied blijft maar door je schedel na spoken sedert de eerste film en game.   Gerelateerd More »

Review : Devolo Magic 2

Review : Devolo Magic 2

Een introductie voor Devolo mag je intussen al overslaan. Wie nog nooit over de powerlines heeft gehoord, zal dan ook de laatste jaren onder een rots geleefd hebben. Gerelateerd More »

Review : Spyro – Reignited

Review : Spyro – Reignited

Het lijkt wel een vloot aan remakes en remasters, na eerder Crash Bandicoot trilogie een nieuw leven kreeg, krijgt zo ook de Spyro  trilogie een HD remake. Tuurlijk voor 90’s kids is More »

Review : Nickelodeon Kart Racers

Review : Nickelodeon Kart Racers

Niet alleen Grip en tal aan anderen die in de trend van Mario Kart de wereld in gingen als combat races weten harten te winnen. Gerelateerd More »

VR Review : Singularity 5

VR Review : Singularity 5

Met grote dank aan Acer is PlayrOOm nu verrijkt om voortaan VR games te coveren voor de Mixed Reality op Steam.   Deze betaalbare hardware geeft jou de kracht en mogelijkheden van More »

Review  : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Review : Supergirl Season 3 (Blu-ray)

Met 4 jaar aan supergirl en de DC universum, lijkt het bijna te vergeten dat 5 jaar geleden de piloot 8 maanden voor de release werd “uitgelekt” (of eerder strategische zet ?) More »

Review : Far Cry New Dawn

Review : Far Cry New Dawn

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

 
Osgemeos

About

Osgemeos: De wereld is niet alleen gemaakt voor stoere jongens. Daarom heb je badass vrouwen die gamen ook tof vinden.

Muzikaal talent van wereldklasse komt samen voor originele soundtrack van Left Alive

Square Enix Ltd heeft vandaag een nieuwe LEFT ALIVE-featurette onthuld over het internationale talent en de creatieve geesten achter de epische orkestrale soundtrack voor deze nieuwe survival action game.


I
n de video is te zien hoe SQUARE ENIX-componist Hidenori Iwasaki (FRONT MISSION®-serie) gezelschap krijgt van Shinnosuke Miyazawa, de ervaren soundtrackmixer voor tv en films (007 Spectre, Finding Dory, The Last Guardian)  en arrangeur Jordan Seigel (Trolls, Ant-Man and the Wasp) in de wereldberoemde Abbey Road Studios in Londen, waar ze hun inspiratiebronnen en het creatieve proces bespreken achter de LEFT ALIVE-soundtrack. Gebruikmakend van hun gezamenlijke ervaring binnen verschillende entertainmentindustrieën, bundelen deze artiesten hun krachten om een emotionele, spannende en energieke soundtrack te maken die nieuwe lagen van spanning, drama en intrige toevoegt aan het verhaal en de gameplay.

Spelers die uitkijken naar LEFT ALIVE kunnen de MECH EDITION pre-orderen, exclusief in de Square Enix online store voor € 159,99. De MECH EDITION bevat de ‘Survival Pack’ DLC, een hardcover art book van 80 pagina’s, een exclusieve Steelbook Case met mech-ontwerpen van Yoji Shinkawa van KOJIMA PRODUCTIONS en Takayuki Yanase en een exclusieve VOLK-action figure, ontworpen door Takayuki Yanase, met verwisselbare accessoires, wapens en handen.

LEFT ALIVE is vanaf 5 maart 2019 beschikbaar voor het PlayStation4-systeem en STEAM. 

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com