UBISOFT KONDIGT MIGHT & MAGIC® X LEGACY AAN

Ubisoft kondigt het lang verwachte Might & Magic X Legacy aan. Het nieuwe deel in deze bekende fantasy-serie wordt ontwikkeld door Limbic Entertainment, die verzot zijn op de game. De nieuwe Might&Magic X Legacy voegt er een hoofdstuk aan toe bij de Might & Magic RPG-saga. Het spel blijft hetzelfde maar voegt er nieuwe, verbeterde en fijner afgestelde features.

MMX-Legacy_Be prepared to meet the locals

Na de geweldige gebeurtenissen en avondturen uit Might & Magic Heroes VI geraakt de speler met zijn groepje van vier avonturiers verstrikt in een lastig web van intriges en vuile politieke machtsspelletjes in de stad Karthel. Deze stad die zich bijna in een complete chaos bevindt is het mikpunt geworden van verscheidene facties die azen op de heerschappij van deze stad. De handelingen die jij zal doen tijdens de game zal je zien of je de stad red of ten onder gaat brengen.

MMX-Legacy_An idyllic place...to die

 

Might&Magic X Legacy is een authentieke solo-ervaring game in een klassieke first person RPG-gerne. Maak je eigen groep en begeleid ze doorheen deze spannende en avontuurlijke wereld. Laat ze vechten tegen machtige mythische wezens en verzamel  magische schatten die eeuwen verdwenen waren. Versla beesten en eindbazen met het turn-gameplay systeem. Ga op unieke wijze het avontuur te gemoed en baan je een weg door donkere en gevaarlijke kerkers, steden en doolhoven die vol zitten van de valstrikken. Speel in de klassieke Might & Magic– beleving en speel het op jouw manier zoals vroeger, maar dit keer met de nieuwe regels.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights