Alle vernieuwingen WRC 9 onthuld op gamescom!

Tijdens gamescom hebben NACON en KT Racing een compleet overzicht gegeven van de vernieuwingen in WRC 9, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship.

Met nog maar enkele dagen te gaan voordat de game verschijnt, bespreekt Alain Jarniou, Creative Director bij KT Racing, in een nieuwe video de verbeteringen die de game zal brengen.

Het WRC-seizoen van 2020 was door de pandemie anders dan anders. Diverse rally’s werden geannuleerd, inclusief die van drie landen die voor het eerst in de game verschijnen. Dankzij WRC 9 krijgen fans nu de kans deze drie nieuwe circuits zelf te proberen:

  • De legendarische Rally Kenya met zijn exotische landschappen die wisselen tussen uitgestrekte savannes en kleine stadjes met zeer smalle wegen
  • Nieuw-Zeeland, een zeer technische gravel-rally met bochten die elkaar snel opvolgen
  • Japan, een rally op asfalt door Nagoya met smalle bergwegen

Het simulatie-aspect is dit jaar geüpdatet met diverse verbeterde elementen, inclusief de wagendynamiek, computergestuurde tegenstanders, voertuiggedrag en sensaties die spelers tijdens het racen ervaren. Alle spelers kunnen ook hun wagens fine-tunen voordat ze er op de wegen van de free-roam-zone een testrit mee maken, onder diverse omstandigheden.

Helemaal nieuw dit jaar is de Clubs mode, waarin spelers hun eigen kampioenschap kunnen opzetten, om deze vervolgens te delen met hun vrienden of de hele community. Daarbij kiezen spelers zelf de categorie voertuigen, winstvoorwaarden en tot acht speciale stages in het land van hun keuze – een mode waar de community al lang naar uitkijkt!

De levensduur van WRC 9 wordt aanzienlijk verlengd door diverse gratis updates die na de release van de game verschijnen. Deze updates voegen diverse nieuwe content toe, zoals de Co-driver Mode, die twee spelers als een team online laat samenspelen voor een levensechte rally-ervaring. Voor een nog completere ervaring wordt ook nog een Photo Mode toegevoegd, naast nieuwe wagens, teams en speciale stages in de rally’s van Portugal en Finland.

Voor WRC 9 hebben de gepassioneerde ontwikkelaars van de Franse studio KT Racing wederom alles op alles gezet om te voldoen aan de hoge verwachtingen van rally-fans, die verlangen naar meer uitdaging en realisme. Met een verbeterde Career-mode en vele technische verbeteringen, worden spelers in het hart van het nieuwe FIA World Rally Championship-seizoen geworpen om het ene na het andere hoogtepunt te beleven.

  • 3 nieuwe rally’s: Japan, Nieuw-Zeeland, Kenia
  • Meer dan 50 officiële teams en hun kleuren van de WRC, WRC 2, WRC 3 en Junior WRC
  • Meer dan 15 bonuswagens die hun stempel op de geschiedenis van de WRC hebben gezet
  • Exclusieve nieuwe game-modes

WRC 9 verschijnt op 3 september 2020 voor Xbox One, PS4™ en pc, dat laatste via de Epic Games Store. De releasedatums voor Xbox Series X, PS5™ en Nintendo Switch worden later bekendgemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights