Bekijk nu de nieuwe gameplay trailer van The Outer Worlds: Peril On Gorgon DLC

Na het debuut bij Gamescom gisteravond hebben Obsidian Entertainment en Private Division een uitgebreide video uitgebracht van The Outer Worlds: Peril on Gorgon – de eerste van twee verhalende uitbreidingen van de game.

De trailer toont gameplaybeelden van de sidequest “Love Is The Plan, The Plan Is Death” en voor het eerst wordt er een blik geworpen op de Gorgon Asteroid. Daarnaast toont de video tal van nieuwe wapens en enkele personages die je tijdens je reis zult ontmoeten.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon voegt een aanzienlijke hoeveelheid content toe aan het game-universum vol zwarte humor. In het gloednieuwe noir-achtig avontuur onderzoeken spelers de Gorgon Asteroid om de mysterieuze oorsprong van Adrena-Time te vinden.

Voor Peril on Gorgon moet de speler in de basisgame voorbij Monarch zijn gekomen om toegang te krijgen tot de nieuwe content.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon is vanaf 9 september verkrijgbaar voor €14,99 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Xbox Game Pass-gebruikers ontvangen een korting van 10% op de DLC.

Peril on Gorgon zal ook verkrijgbaar zijn als onderdeel van de The Outer Worlds Expansion Pass die tevens de tweede DLC – Murder on Eridanos – bevat.

The Outer Worlds Expansion Pass is ook verkrijgbaar vanaf 9 september voor een speciale prijs van €24,99. Voor The Outer Worlds: Peril on Gorgon en The Outer Worlds Expansion Pass is de basisgame vereist op hetzelfde platform.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights