BETA Company of Heroes 2 in omloop!

Relic Entertainment heeft de Beta voor Company of Heroes 2 reeds gelanceerd en loopt nog tot en met 18 juni 2013.

Spelers zullen de mogelijkheid hebben om de veelgeprezen multiplayer te spelen en om coöperatieve en competitieve gameplay te ontwikkelen op 6 verschillende mappen. Tegelijkertijd krijgen ze ook de mogelijkheid om de eerste 45 voortgangslevels te behalen.

Betaspelers zullen hierbovenop ook nog eens een voordeel behalen door al hun behaalde vorderingen en unlocks te mogen behouden bij de release van de game. Natuurlijk staat hier een tijdspanne op welke 60 dagen is. De regel hierop is dus, “Schaf het spel aan binnen de 60 dagen want anders verlies je al jouw vooruitgang“.

“Sinds ge gesloten beta hebben we hard gewerkt aan het uitbalanceren en verbeteren van alle facetten van het spel en het toevoegen van nieuwe matchmaking-servers. COH2 heeft bij Relic een van de meest succesvolle betaprogramma’s ooit gehad, en de support van de fans is een cruciale factor geweest bij het uitbalanceren en stabiliseren van het spel voor de release.”

aldus Greg Wilson, Producer van Company of Heroes 2.

Werkend op de geavanceerde Essence 3.0 Engine en ColdTech-weersysteem brengt deze game tactische strategie van een ongeëvenaard level tot leven.

Moest je het niet meer weten, Company of Heroes 2 zal voor iederen beschikbaar zijn voor de PC vanaf 25 juni 2013!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights