Review – Fist of the North Star Ken’s Rage 2

Fist of the North Star Ken’s Rage 2 is een game die zich merendeel baseerd op de kern van zijn voorganger die op zichzelf gebaseerd is op een zeer vlugge , genietbare Dynasty Warriors serie.

Velen zullen het kopen als een vervolg op de serie die ze zo verzot van waren, of ze zullen zoals ik deed onderzoek verichten als de Gameplay hetzelfde is aan de Dynasty Warriors,

Lees verder om te zien als Fist Of The North : Ken’s Rage 2 koopwaardig is of niet.

Waarom kopen :

  • De comentator komt dicht in de buurt van  die dat de manga verzorgde
  • Grafisch is Fist of The North : Ken’s Rage 2 zeer scherp en vloeiende  animeerde wereld.

Gameplay :

Bij het aanzetten van de game werd ik begroet door een scherm die een enorme gelijkenis had van Dynasty Warriors, de kleine minimap in de rechterbovenhoek, de health bar en speciale aanvallen (musou in Dynasty Warriors), zelfs de constante stroom van vijanden die je tegen komt op een regelmatige basis. Echter, vanwege de zwaar gedreven manga als plot wordt de gameplay verdund in vergelijking met de chaos die zich in eerdere Koei games plaatvindt.

fist-of-the-north-star-kens-rage-2_11 (1)

veel van het gevecht vind plaats tegen een zeer nauwe ingang dat je verplicht om getunnelde, trage vijanden te verslaan die pas in de game verschijnen.

Dit word zeer monotoon na een paar uur waarbij weinig van de tegenstanders een andere houding aan nemen.

De enige variatie die je krijgt is dat Boss gevechten op willekeurige plaatsen in de map verschijnen die op de eerste zicht er wel belonend uit zien, totda je beseft dat de ontwijk knop permanent een korte weg is naar onoverwinnelijkheid en je een  zwakke punt geven die je snel kan misbruiken.

Moeilijkheid :

De moeilijkheidsgraad van Fist of the North Star Ken’s Rage 2 is zeer afhankelijk van de game stijl die je gebruikt, probeer maar eens elke methode van aanval en je word geduwt in nauwe hoeken.

Alhoewel als je trouw blijft aan de getrouwe en geste Koei combo XXXYYY zal je door deze herhaaldelijk zelden in een hoekje gekneld worden met oog op een snel vullende “special attack” bar

Ook al zijn de tegenstanders soms erg dom en geduldig, weten ze  hoe ze je een een harde stoot moeten geven , We ondervonden dat een groepje onze health balk wist tot eronder die toch een verassing zal zijn voor zij die een health als een Juggernaut hebben in Dynasty Warriors.

images

Dus als je sneller schade krijgt dan geeft , dan geven we als Tip op je tegenstander te spammen met  Combo’s en laat een “Special Attack” op hem af om zo wat health terug te winnen.

Wanneer we zeggen dat de standaard tegenstanders zeer hard slaan, dan mag je ervan zeker zijn dat de boss gevechten DUBBEL zo hard slaan zelfs nog voor je de ontwijk knop kan aanraken.

de helft  van uw health bar kan gesloopt worden door een reeks aan combos op de gemakkelijkste moeilijkheidgraad.

De ontwijk knop die we net vermelden is vrij van gebruik en maakt jou zo goed als onraakbaar.

Hierbij ontwijk je elke slag en stoot door een simpele druk op de knop.

Graphics

Als een game gebaseerd op een Manga mag je een zeer scherp oogende beelden verwachten.

De bloed effecten zijn zeer aangenaam , met bijzondere wanneer je iemand een dreun verkoopt dat het bloed eruit spat alsof ze een volledig ziekenhuis  voorraad in zich hebben met grenzeloze aderen.

1355509502_Fist-of-the-North-Star-Ken-Rage-2-8

Dit gezegd is er niets specific wonderbaarlijk, Koei is niet bekend voor hun ilustrerende cariere in landschappen maken.

Alhoewel door hun relatieve Linaire missie’s zou het aangenaam zijn dat de achtergrond en bewandelbare terein enkele niveau’s hoger gaan.

 Sound :

Al het geluid is zo helder en scherp als je maar kan wensen, zelfs de stemmen zijn acuraat.

 Het zou echter wel aangenaam zijn geweest moesten  de dialogen ook in het Engels voorkomen door middel van een Voice Dub.

Je mag dan wel argumenteren dat de inhoud zo authentic mogelijk is aan de bron materiaal en dat een Dub de ervaring kan verzieken,maar persoonelijk vinden wij dat tenzij Fist of the North Star Ken’s Rage 2 diverse gameplay bevat , dat we toch liever vaak willen dat we het geluid even uitschakelen en ons concentreren we ons liever op de ondertitels, die vaak moeilijk kan zijn.

Multiplayer :

De mogelijkheid om Split Screen gaming beschikbaar te maken is zoals verwacht van Koei aanwezig en deze loopt zeer vlot op al hun titels , dit maakt Fist of the North Star Ken’s Rage 2 zelfs veel aangenamer dan je zou mogen verwachten en laat je de mogelijkheid om een hogere moeilijkheid gemakkelijker te ervaren.

fotns-kens-rage-2-tgs-screenshot-01-600x349

Levensduur :

Als je zoekt naar een snelle sensatie , dan is Fist of The Noth Star – Ken’s Rage 2 niets voor jou.

Het spenderen van multiple uren per sessie brengt je ernaar dat de hoofd campagne snel voltooid is en geeft je nog tal van  content in de vorm van droom missies.

Missies die je kan spelen als andere personage’s en zo hun achtergrondverhaal verder leert kennen.

Dit gecombineerd met de verschillende moeilijkheden en groot aantal aan scroll verzamelen die toestaan om jou personage te verbeteren , brengen je al snel aan  meer dan  20u speelplezier.

 Conclusie :

We kunnen zeggen dat we  2 meningen hebben over onze review van Fist Of The North Star en in de aankoop ervan :

  1. Ben je onbekend met Manga, dan zal je overwelmt worden door het verhaal die jou direct in de kracht van de personages gooit waarmee jij het gevecht aangaat.Hierdoor zal je jezelf de vraag stellen waarom je honderden mensen zit te vermoorden in elke missie en waarom je zou geven om de mensen die je wenst te helpen en redden.

  2. Zij die dan bekend zijn met Manga zullen beslist al gekozen hebben deze in huis te halen,We kennen het gevoel en waren ook verblind bij de Transformers releases, alhoewel je beter je enthousiasme zou bedaren zodat je werkelijk van Fist of the North Star Ken’s Rage 2 kan genieten in de tempo zoals hij ontworpen was.

Algemeen kan je zeggen dat Fist of the North Star Ken’s Rage 2 zouden we niet aanraden om Fist of the North Star Ken’s Rage 2 in de huidige gamma aan beschikbare games aan te kopen.

Fist of the North Star Ken’s Rage 2 is een mooi voorbeeld van hoe je een game ziet waarvan een prijsdaling mag verwacht worden en zodat je zo kan genieten van wat ze noemen, een Budget game.

Playr00m gaming score voor Fist of the North Star Ken’s Rage 2 :

Score: 6/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights