BioShock Infinite nu verkrijgbaar

Wie niet meer kon wachten is nu verlost van de stress want 2K Games & Irrational Games hebben, na lange dagen van werk, BioShock Infinite eindelijk gevrijwaard voor Windows PC, Xbox360 en PS3. Dit langverwachte epische verhaal en gedreven first-person shooter is door meerdere critici enthousiast ontvangen en heeft hiermee de hoogst beoordeelde game van het jaar geworden:

  • Gamer.nl – 10/10
  • 9Lives – 9,5/10
  • Spits – 5/5
  • en nog veel meer….

BookerElizabethNieuwkomers en Fans van de originele versie zullen met BioShock Infinite nu zeker een geweldige ervaringen meemaken omdat deze game totaal nieuw is vergeleken met de vorige versie. “Dit is de dag waar we naar uit hebben gekeken. Onze herdefiniëring van Bioshock is klaar om uit onze handen afgeleverd te worden in die van gamers over de hele wereld” aldus Ken Levine, Creative Director en medeoprichter van Irrational Games.

Cristoph Hartmann, President van 2K, laat hierbij opmerken dat ze alles in hun mars hebben gezet om de gamers een onvergetelijke ervaring aan te bieden die ze nog nooit en in geen enkele andere game ervaren hebben. “Van de vervallen stad Rapture tot de heldere hemel van Columbia, zijn we er trots op Irrational Games te helpen met het overbrengen van hun unieke visie naar spelers over de hele wereld.”

Het nieuwe BioShock Infinite verhaal zal de gamer slechte één kans geven, als U.S. Cavalerie veteraan en huurmoordenaar Booker DeWitt, om aan een schone lei te beginnen. Het hoofdverhaal zal plaatshebben in de vliegende stad Columbia waar hij Elizabeth zal moeten redden die al sinds haar kindertijd gevangen zit. Een samen  werking tussen deze 2 is van groot belang om te ontsnappen en terwijl ze zich een weg banen al vechtend:bioshock-infinite-sky-line

  • In de wolken op zeppelins
  • Langs Hoge snelheid Sky-Lines
  • In de straten van Columbia

leren ze ook omgaan met een steeds groter worden arsenaal aan wapens en krachten. Hun samenwerking is van groot belang want zonder elkaar zal overleven haast onmogelijk zijn. Naargelang ze vorderen ontdekken ze het duistere geheim van Columbia.

Ga ervoor en haal nu jouw exemplaar binnen. Elizabeth wacht op jouw redding!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights