GRID 2 – World Series Racing: An American Dream

De Racing fans onder ons kunnen nu uitkijken naar een nieuwe trillende racing ervaring. Codemasters geeft ons hierbij de eerste van een nieuwe reeks van trailers vrij voor:

 

GRID 2World Series Racing Part 1: An American Dream

Ondernemer en oprichter van de World Series Racing, Patrick Callahan, vertelt de grondlsag en visie achter de nieuwe competitie tot aan de roots in de US & over het fictieve motor racing kampioenschap voor alle diciplines die men in GRID 2 zal kunnen spelen.

Patrick Callahan vertelt ons zo zijn plannen, voor het nieuwe motorsport kampioenschap, die hij heeft met GRID 2:

  • Spelers komen terecht in twee racing teams
  • Verschillende types van racing:
    • In-game footage bezit een aantal van Amerikaanse locaties die je tegenkomt in GRID
    • Street Racing in Chicago
    • Track Racing in Indianopolis Motor Speedway
    • Road Racing aan de Californische kust.

 

Grid 1Met GRID 2 heeft Callahan als doel om de beste racepiloten van alle mogelijk bestaande races te verenigen in één centrale competitie die moet uitwijzen wie van al deze racers uiteindelijk de allerbeste is want zonder een ster kan een nieuwe motorsport kampioenschap niet beginnen. Callahan beschouwt “zijn” gamers als de ruwe diamanten die aan de hand van GRID 2 verfijnd zullen worden en zo de wereld zullen afreizen om in traditionele en nieuwe disciplines uit te blinken om voor de hoogste eer ooit te strijden. Zo heeft hij als bijbedoeling om, dankzij de besten, het publiek aan te trekken om zo zijn nieuwe kampioenschap bekend te maken.

Grid 2Dankzij de samenwerking van Codemasters met ESPN konden ze het exclusieve in-game ESPN SportsCenter in de game inbrengen waarbij gamers hun live-action video’s tussen de actie door konden bekijken en zo de opgang van de World Series Racing, vanaf het prille begin, tot het moment dat het het onbetwistbaar belangrijkste motorsport event ter wereld wordt volgen.

De wereld van GRID 2 zal mee evolueren met de vooruitgang die je maakt in de game en dus zijn jouw prestaties het belangrijkste want het zorgt ervoor dat je fanbase en reputatie groeien. Met deze factoren kan je één van de belangrijkste racers worden op de circuits en deelnemen aan nieuwe events, meer sponsors en wagens verkrijgen.

Grid 4

Zorg ervoor dat je erbij bent en toon jouw rijkunsten wereldwijd!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights