Bloodmasque komt voor iOS.

Square Enix heeft ons op de hoogte gebracht dat een nieuwe mobiele actie-rpg voor vampierjagers deze zomer beschikbaar zal zijn op alle iOS-apparaten. Deze game wordt nog griezeliger gemaakt dankzij de mogelijkheid voor gamers om hun personages aan te passen door het gebruik te maken van foto’s van hun eigen gezicht, zodat ze persoonlijk met de vampiers kunnen afrekenen in

BLOODMASQUE

BloodGebaseerd op Unreal-technologie geven ze ook een demonstratie van de gameplay en interactieve aanpassingstechnologie voor personages.

Spelers kruipen in de huid van jagers in Parijs, dat eind 19de eeuw door vampiers wordt geteisterd.

De mensheid wordt in duisternis gehuld en dus moeten de jagers vechten tegen de verraderlijke onderdrukking om de snode plannen van de vampiers te verijdelen.

Spelers zullen bestaande foto’s gebruiken of een foto van zichzelf nemen met de naar voor gerichte camera van hun apparaten. Foto’s worden daarna gestileerd en op natuurlijke wijze afgestemd op de esthetica van het spel. Ook zullen ze hun reisgezelschap kunnen optimaliseren door personage te kiezen die door anderen zijn gemaakt om zich voor te bereiden op de aanval van de vampiers en deze af te slaan.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights