LeBron James komt naar NBA 2K14

NBA 2K14 heeft een ware basketbalster aan de haak kunnen slaan voor de videogamecover. Zo laat 2K Sports ons weten dat 2013 MVP (most valuable player), LeBron James, zijn debuut gaat maken!

Als één van de grootste atleten van zijn generatie, zal James 2K Sports baanbrekende NBA 2K franchise naar de toekomst van de sportvideogames leiden met 2 dynamisch & absoluut unieke ervaringen voor huidige en toekomstige consoles.

‘’Mijn vrienden, familie en fans weten allemaal hoe gek ik ben op NBA 2K. Ik weet nog dat ik als kind niet kon wachten tot de game uit kwam en te zien wie er dit keer op de cover stond en het is geweldig om deel uit te maken van deze fantastische traditie. Ik hou van samenwerkingen en kansen die mij rechtstreeks verbinden met mijn fans. Ik weet uit eigen ervaring en nu door naar mijn eigen kinderen te kijken dat  NBA 2K één van de coolste en puurste manieren is voor fans om zich met de NBA te verbinden. Geweldig dat ik daar deel van uit maak.’’

 zei James, die momenteel het Miami Heat’s wereldkampioenschap in de NBA finale verdedigt.

Ook wordt er een speciale King James Bonus Pack aangekondigd door 2K die allerhande exclusieve content aanbiedt over LeBron James.

Pre-orders voor Xbox 360, PC of PS3 zal fans ook volgende zaken aanbieden:

 • 10.000 Virtuele Munten om een snelle start in de competitie te krijgen
 • Extra content voor de nieuwe Path to Greatness modus
 • LeBron James ontsloten in de Blacktop modus
 • De geheel nieuwe LeBron James Signature Skill beschikbaar voor je MyPlayer
 • Het King James Bonus Pack

“LeBron James wordt beschouwd als de beste speler van nu en is daarmee de perfecte keuze voor  NBA 2K14, de grootste en beste game in onze NBA 2K franchise geschiedenis. NBA 2K heeft de maatstaf bepaald voor sportgames op de huidige generatie consoles, en NBA 2K14 zal die positie voortzetten op de volgende generatie consoles. Met twee unieke ervaringen die overduidelijk de kracht van de huidige en volgende generatie consoles maximaliseren, is NBA 2K14 basketbal zoals  onze miljoenen fans het willen spelen.’’

aldus Jason Argent, SVP of Sports Operations bij 2K Sports

Het basketbal palmares van James, waarmee hij de onbetwiste kandidaat is om het NBA 2K basketbal naar fans over de hele wereld te brengen, bevat:

 • Een NBA kampioenschap in 2012
 • Een NBA Finals MVP award
 • Vier NBA MVP eervolle vermeldingen
 • Negen All-Star optredens
 • Zes All-NBA first team selecties
 • Twee gouden Olympische medailles

NBA 2K14 is ontwikkeld door Visual Concepts, een 2K studio.

De game wordt uitgebracht op 04 oktober 2013 en later ook voor de Xbox One  & PlayStation 4

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights