Bungie lanceert vandaag klassieke raid genaamd ‘Crota’s End’ in Destiny 2

Bungie lanceert vandaag om 19:00 uur de klassieke raid genaamd Crota’s End in Destiny 2. Deze raid is oorspronkelijk afkomstig uit Destiny 1 en is speciaal voor Destiny 2 geüpdatet. Spelers nemen het in de raid op tegen Crota – de zoon van de Taken King – in de Hellmouth op de Moon. Crota’s End is toegankelijk voor alle spelers.

World First Race
Bungie werkt wederom samen met Twitch Rivals voor een nieuwe World First Race. Twitch Drops zijn ingeschakeld, waardoor kijkers een uniek embleem kunnen ontvangen. Hiervoor moeten ze minstens twee uur lang naar Twitch Rivals of gepartnerde streamers kijken. Het officiële Twitch Rivals-kanaal is hier te vinden.

Voor deelnemende fireteams is het belangrijk om de volgende richtlijnen in gedachten te houden:

  • De Contest Mode wordt voor 48 uur ingeschakeld.
  • Guardians moeten minimaal Power Level 1790 zijn voor alle encounters.
  • Fireteams die de raid voltooien in Contest Mode, spelen de Challenge Mode vrij in de Director en ontvangen de Superior Swordplay Triumph. Dit is een samengestelde lijst van uitdagingen die alleen in Challenge Mode voltooid kunnen worden.
  • Een fireteam kan de World First-titel claimen na het voltooien van de Superior Swordplay Triumph.
  • Alle zes de leden van het winnende fireteam ontvangen World First-riemen.
  • Elk fireteam wordt gereset als ze niet voldoen aan de voorwaarden van een encounter. Dit is om de Triumph-vereisten in Challenge Mode af te dwingen.

Spelers voltooien automatisch de “Bottomless Pit”-quest en ontvangen alle bijbehorende beloningen als ze de Contest Mode van Crota’s End voltooien en binnen de eerste 48 uur de quest bij de raid-verkoper bemachtigen. Dit is inclusief de Necrochasm Exotic Auto Rifle. Deze quest wordt ook beschikbaar voor iedereen die de Crota’s End-raid na de periode van 48 uur voltooit. Spelers kunnen vervolgens aanvullende stappen voltooien om Necrochasm te verdienen.

Guardians die de Swordbearer-titel verdienen of de raid voltooien vóór de hieronder genoemde deadlines, kunnen verzamelbare items ontgrendelen. Deze items bevatten een raid-thema en zijn te koop via Bungie Rewards.

  • Raid-ring – 12 september
  • Raid-pin – 28 november
  • Raid-poster – 28 november
  • Swordbearer-titel-pin – 28 november

Het nieuwe seizoen
Het nieuwe Destiny 2-seizoen genaamd Season of the Witch is nu beschikbaar. Hierin werken spelers samen met Eris Morn om Savathûn tot leven te wekken. Savathûn is de sleutel tot het portaal dat de Witness heeft geopend. Spelers gebruiken Hive-magie en nemen deel aan seizoensgebonden activiteiten om kaarten te verdienen voor hun Deck of Whispers. Dit deck is een nieuwe methode voor spelersprogressie in Season of the Witch.

The Final Shape-uitbreiding
De reeds onthulde uitbreiding The Final Shape vormt het slot van de Light en Darkness-saga en lanceert op 27 februari 2024. In de nieuwe uitbreiding beginnen spelers aan hun reis naar het hart van de Traveler in een nieuwe bestemming genaamd The Pale Heart. Ook gaan ze samen met hun Vanguard-bondgenoten de confrontatie aan met de Witness, hebben ze de beschikking over nieuwe Super-vaardigheden en Aspects, is het mogelijk om nieuwe wapen-subfamilies te verzamelen, vechten ze tegen een nieuw type vijand en nog veel meer.

Beschikbaarheid
Pre-orders voor Destiny 2: The Final Shape zijn nu beschikbaar. Degenen die de Annual Pass-versie pre-orderen, ontvangen direct de Tessellation Exotic Fusion Rifle, Exotic emote, Exotic Ghost en een embleem van de uitbreiding. De uitbreiding The Witch Queen is momenteel beschikbaar voor PlayStation Plus Extra- en PlayStation Plus Premium-leden en is samen met extra Destiny 2-content tot en met 5 september op alle platforms afgeprijsd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights