Starfield nu wereldwijd beschikbaar in Early Access

Starfield, het eerste nieuwe universum in meer dan 25 jaar van Bethesda Game Studios, de bekroonde makers van The Elder Scrolls V: Skyrim en Fallout 4, is nu wereldwijd beschikbaar in Early Access op Xbox Series X | S en PC.

In deze nieuwe role-playing game, die zich afspeelt tussen de sterren, creëer je elk personage dat je maar wilt en verken je met ongekende vrijheid terwijl je begint aan een epische reis om het grootste mysterie van de mensheid te beantwoorden.

Starfield komt voor iedereen uit op 6 september op Xbox Series X | S en PC.

Ook is de game vanaf die dag gelijk speelbaar met Game Pass.

Spelers kunnen nu nog de Premium Edition pre-orderen zodat ze tot vijf dagen eerder toegang krijgen tot de game, afhankelijk van de aankoopdatum en onder voorbehoud van mogelijke uitval en tijdzoneverschillen.

Daarnaast is de soundtrack van Starfield, een samenwerking tussen Bethesda Game Studios en componist Inon Zur, vanaf vandaag te luisteren op Spotify, Apple Music, Amazon Music en andere streamingdiensten.

Vanaf het moment dat de game begint met de titelsong, “Into The Starfield“, tot de slotnoten van “A Home in the Galaxy“, belichaamt de soundtrack van Starfield de notie van verkenning, mysterie en het wonder van de ruimte.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights