De klassieker Final Fantasy IV keert vandaag terug als Pixel Remaster voor Steam en mobile

SQUARE ENIX® maakt bekend dat de hoogeprezen RPG FINAL FANTASY® IV nu wereldwijd verkrijgbaar is voor Steam® en mobiele platformen.

Als een getrouwe recreatie in de 2D-pixel-remaster-serie laat FINAL FANTASY IV fans genieten van het tijdloze verhaal over liefde en verraad, naast dynamische gevechten en geliefde personages, met verbeterde pixel-graphics en verbeterde audio.

Het verhaal volgt Cecil, een donkere ridder en kapitein van de Red Wings, die besluit te strijden tegen het tirannieke koninkrijk van Baron, daarbij gesteund door zijn trouwe vriend en geliefde.

Later zal deze held ook vriendschap sluiten met Kain de dragonder, Rosa de witte magiër, Rydia de summoner en vele andere machtige bondgenoten.

FINAL FANTASY IV zette destijds een nieuwe standaard voor role-playing games met zijn gevarieerde cast van personages, diepe plot en realtime Active Time Battle (ATB)-systeem, waarbij de tijd tijdens gevechten blijft doorlopen, zodat de druk om snel tot de juiste keuzes te komen altijd voelbaar blijft.

Deze nieuwste versie van FINAL FANTASY IV blaast de originele release nieuw leven in met diverse verbeteringen en upgrades, inclusief:

  • Bijgewerkte 2D-graphics die opnieuw zijn getekend voor moderne hardware, met iconische FINAL FANTASY-pixelontwerpen van de oorspronkelijke artist en huidige mede-ontwikkelaar Kazuko Shibuya
  • Prachtige nieuwe arrangementen van de soundtrack, samengesteld onder toezicht van de originele componist Nobuo Uematsu
  • Verbeterde gameplay, inclusief gemoderniseerde gebruikersinterface, auto-gevechtsopties en meer
  • Quality-of-life-verbeteringen en diverse extra’s zoals het bestiarium, de illustratiegalerij, de muziekspeler en de mogelijkheid om op elk moment te saven

Wie FINAL FANTASY IV op Steam® aanschaft vóór 23 september ontvangt diverse bonussen, inclusief drie opnieuw gearrangeerde muziektracks, twee wallpapers en 20% korting.

De speciale muziektracks beginnen als de originele tracks maar gaan geleidelijk over in de nieuwe arrangementen. Het betreft de volgende tracks:

  • The Red Wings (Timelapse Remix)
  • Main Theme of FINAL FANTASY IV (Timelapse Remix)
  • Battle 2 (Timelapse Remix)

FINAL FANTASY IV is nu verkrijgbaar op Steam® en mobiele platformen.

Alle zes games van de pixel remaster-serie zijn vooraf aan te schaffen als de FINAL FANTASY I-VI Bundle voor nog meer korting.

Meer informatie over de bundel is beschikbaar op Steam.
*De games in de bundel komen beschikbaar op hun respectievelijke releasedatums

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights