For Honor Year 5 Season 3 nu beschikbaar

Tempest, het derde seizoen van het vijfde jaar van For Honor, is nu gratis beschikbaar.

Spelers ervaren tijdens dit seizoen ernstige stormwinden en hevige regenbuien na Mirage’s extreme droogte, terwijl Heathmoors dorpen en havens nu geteisterd worden door vloedgolven. Tevens is het launch event Storm Tides, waarin spelers verschillende nieuwe beloningen vrijspelen, nu speelbaar.

Tempest brengt veranderingen met zich mee in de Gauntlet, Shard en Harbour maps.

Daarnaast introduceert het seizoen ook een gloednieuwe Battle Pass die toegang geeft tot nieuwe Battle Outfits, Ornamenten, executies en meer. Ook is er voor alle spelers een nieuwe unieke executie beschikbaar voor 7.000 Staal.

Naar aanleiding van de Testing Grounds én desbetreffende feedback van spelers uit het laatste seizoen, zijn er verbeteringen doorgevoerd aan Orochi en Raider en voegt de game Options Select en andere vechtelementen toe.

Later in het seizoen ontdekken spelers ook nog de Wrath of Jormungandr, een event waarbij originele beloningen en wapens terugkeren, en de Covenant Games.

Bij deze editie van de Covenant Games gaan spelers aan de slag met de Heralds of Chimera-gamemodus, waarbij ze Daubeny moeten verslaan.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S in 60 fps.

Tot slot is For Honor onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights