Ubisoft maakt nieuwe online titels bekend

Ubisoft heeft er zin in en steekt zijn handen uit de mouwen want hier komen ze met een nieuwe line-up digitale titels die toegevoegd worden aan het porfolio van games die de komende maanden released worden.

  • Far Cry 3 Blood Dragon
  • Flashback
  • Cloudberry Kingdom

Far Cry 3 Blood Dragon is ontwikkeld door Ubisoft Montreal en laat de speler de dame in nood redden, de slechteriken afmaken en de wereld redden in een VHS-tijdperk van de toekomst!


Je gaat door als deels mens, deels machine maar een levensechte Amerikaan, Sergeant Rex Colt, en bent een state-of-the art Mark IV cyber-commando op een missie naar WRAAK. Je kan het niet langer meer verdragen over de gruwelijke onmenselijkheden die worden uitgevoerd door je oude commandant en zijn bataljon meedogenloze moordende cyborgs en zal er alles aan doen om hen te stoppen.

Hollywood’s actie icoon Michael Biehn (The Terminator, Aliens en The Abyss), keert hierbij terug in een explosieve sci-fi stijl van de jaren tachtig dus wie dit goed overweegdt zal, als het moment er is, zijn videorecorder zonder nadenken uitschakelen en zijn video game opstarten om zo snel mogelijk al de trillingen van Far Cry 3 Blood Dragon te ervaren.

Deze stand-alone digitale titel is beschikbaar vanaf:

01/05/2013

Iedereen die deze via PC-pre-ordered zal hierbij een gratis exemplaar van de soundtrack van Power Glove ontvangen.

En ja, we hebben Blood Dragons die lasers uit hun ogen schieten!

Geïnteresseerden kunnen meer info over de pre-order terugvinden vie da Uplay Shop of via Steam

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Flashback, die speciaal terugkomt in 3D & HD voor zijn 20ste verjaardag te vieren, is bijgewerkt door de oorspronkelijke maker en aangepast in 3D door de kracht van de unreal engine en dit speciaal voor het nieuwe millennium.

In deze game kunnen spelers nu een spel ervaren dat Sci-fi actie/Adventure games hielp definiëren.

In deze game beleef je een invasie van uitheemse Morphs die onze hersenen willen absorberen en ons en onze wereld willen veroveren. Hierbij hebben de Morphs natuurlijk geen rekening gehouden met Conrad die terug is om de mensheid hiervan te behoeden. Jij zult als conrad rollen en schieten en er alles voor moeten geven om de wereld en zijn vriendin te redden.

In deze remake zul je alls terugvinden wat je leuk vond aan de klassieker die de standaard van het genre in de jaren 90 hielp bepalen, maar naar een hoger niveau getild wordt aan de hand van de technologie en verwachtingen die gamers nu hebben in de 21e eeuw.

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

En last but not least, Cloudberry Kingdom. Een verwachting van “Voor eeuwig en altijd ONgelukkig?”. Ontwikkeld door de community gesteunde Pwnee Studios, Corp, wordt Cloudberry Kingdom gepubliceerd en gedistribueerd door Ubisoft Entertainment, zomer 2013

Dit is het begin wanneer de Orb weer opduikt en de klassieke tekens terugkeren. Hier moet men door het leven gaan en alles aanvaarden van Kobbler met zijn manie en Princes met haar eindeloze ververling. Dit alles is maar een kwestie van tijd want Bob, onze held, keert terug om orde te scheppen in de chaos die ontstaan is.

Het lot van Cloudberry Kingdom hant aan een zijden draadje terwijl 3 machten strijden om de overwinning. Wat zal er gebeuren met onze gepensioneerde held Bob? Kan hij de liefde alsnog winnen door het redden van Princess? Kan hij de macht van de Orb onthouden aan Kobbler door ware liefde?

Nee, dit zou veel te makkelijk zijn maar het is de moeite waard om het te proberen voor het welzijn van alle bewoners van Cloudberry Kingdom! Welkom bij Cloudberry Kingdom, de eerste platformgame ooit met volledig willekeurig gegenereerde levels. Elk level is gloednieuw en nooit eerder gezien. De moeilijkheidsgraad kan iedereen plezieren gaande van de casual tot hardcore gamer.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights