Dead Island : Riptide , maak kennis met Henderson

Deep Silver geeft vandaag meer details vrij over het vijfde personage en een van de locaties van Dead Island Riptide, de volgende aflevering in de Dead Island – reeks.

John Morgan is het nieuwe, vijfde speelbare personage in Dead Island Riptide.

Hij zal het team protagonisten van het originele spel aanvullen.

Jarenlang heeft hij zichzelf getraind tot een meester in hand-to-hand combat.

Zijn carrière in de US Navy is niet gegaan zoals hij het zich voorgesteld had, dus nu brengt hij zijn tijd door als kok op een militair schip.

Hij weet echter nog niet dat hij zijn vaardigheden in de praktijk zal moeten brengen wanneer het schip het eiland Palanai nadert…

 

 

De stad Henderson is een van de nieuwe locaties in Dead Island Riptide. Henderson ligt op het Palanai – eiland, in de eens zo mooie Banoi archipel. Palanai is een trekpleister voor ultrarijke jachteigenaars en eco-toeristen die dicht bij de authenthieke jungle van het eiland willen verblijven. Het centrum van Palanai is de luxueuze stad Henderson, die er met de jaren uit is gaan zien als een Middellandse havenstad.

Nadat een storm de Banoi archipel verwoest heeft, is de stad gedeeltelijk overstroomd en de verlaten gebouwen raken al snel in verval. Het team helden zal hogere grond moeten zoeken om weg te blijven van het water, waar tal van onbekende bedreigingen onder, op het eerste gezicht kalme, wateroppervlak op de loer liggen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights