Ludieke Facebook app als voorloper op PlayStation All-Stars Battle Royale

Binnen twee weken wordt PlayStation All-Stars Battle Royale gelanceerd.
In deze game zal je met 20 legendarische PlayStation game-iconen met elkaar op de vuist kunnen gaan.
Nu kunnen fans van deze ultieme beat ‘m up alvast hun eerste blauwe ogen uitdelen op foto’s van digitale vrienden. We hebben het over een ludieke app, Face Fight Royale, die het mogelijk maakt om Facebook buddies op een grappige manier op een blauw oog te trakteren.
De app is vanaf 5 november te vinden op:

www.facebook.com/playstationBE.

Let the battle begin!


Wil je meedoen?

Het enige dat je moet doen is fan worden/zijn van de Playstation Facebook Fanpage.
De game kun je daar spelen. Pik gewoon je slachtoffer uit je Facebook vriendenlijst en kies een geschikte foto van je buddy waarop je wilt gaan meppen. Daarna deel je op cartooneske wijze een paar rake klappen uit en ontstaat er een bont en blauw gezicht.

Hierna krijg je direct te zien of je een prijs hebt gewonnen. Het resultaat kun je vervolgens rechtstreeks delen op je eigen Facebook Wall. Op de ‘Wall of pain’ staan de foto’s van iedereen die klappen heeft ontvangen. De prijzen lopen uiteen van een PlayStation®3 en een PlayStation®Vita met de game, tot codes om extra personages voor de game te downloaden.

Voor wie PlayStation All-Stars Battle Royale nog onbekend klinkt:

In PlayStation All-Stars Battle Royale worden alle helden uit de PlayStation familie samengebracht. In dit vechtspel nemen zowel oudgekenden als populaire nieuwkomers het tegen elkaar op. Denk hierbij bv. aan Sackboy en de mollige Fat Princess die de Griekse halfgod Kratos uit God of War de loef afsteken.

De game is vanaf 21 november verkrijgbaar.
Voor meer informatie over de game kijk op: 

http://www.playstationallstarsbattleroyale.com/

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights