Een NIEUWE Ork-verhaaltrailer voor Middle-earth™: Shadow of War™

Warner Bros heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor Middle-earth: Shadow of War met enkele voorbeelden van de unieke persoonlijke verhalen die kunnen worden gecreëerd door middel van het uitgebreide Nemesis-systeem.

In Shadow of War kunnen spelers nu op een geheel nieuwe manier de dynamische wereld beleven, met meer keuzes en mogelijkheden dan ooit tevoren dankzij de toevoeging van Ork-volgelingen.

Alle gespaarde, gebrandmerkte, aangeworven of gemarkeerde krachtmetingen zullen worden opgeslagen en dragen bij aan de dynamiek van de maatschappij en conflicten van Mordor. Dit alles tot leven gebracht door het innovatieve Nemesis-systeem.

De open wereld actie-RPG Middle-earth: Shadow of War speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings en is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth: Shadow of Mordor.

Je komt terecht in een rijkere, persoonlijkere en uitgebreide wereld vol epische helden en schurken, beroemde locaties, originele vijanden, nog meer persoonlijkheden en een keur aan nieuwe personages met gloednieuwe verhalen.

Middle-earth: Shadow of War™ is vanaf 10 oktober 2017 verkrijgbaar voor de Xbox One X, Xbox One, Windows 10-pc (Windows Store en Steam), PlayStation® 4 en PlayStation® 4 Pro.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights