FRITZ!Box 6890 LTE maakt debuut

De nieuwe FRITZ!Box 6890 LTE met krachtige WiFi-mogelijkheden voor internet via het mobiele netwerk is een van de innovatieve oplossingen die AVM lanceert tijdens IFA ­­­2017 (hal 17, stand 109).

Ook het nieuwe FRITZ!OS 6.90, de nieuwe FRITZ!Powerline 1260E en de FRITZ!App WLAN zijn belangrijke highlights tijdens IFA.

De nieuwe FRITZ!Box 6890 LTE biedt snel internet tot 300 Mbps via het mobiele netwerk (vijf LTE- en twee UMTS-frequenties).

Binnen het thuisnetwerk ondersteunt deze krachtige 4×4 draadloze router Multi-User MIMO-technologie voor snelheden tot 2533 Mbps en beter bereik.

Dit maakt het mogelijk om gelijktijdig op verschillende devices te streamen of te gamen. In plaats van een verbinding met het mobiele netwerk is deze nieuwe FRITZ!Box ook direct op de DSL-connectie of op een WAN-poort van een kabel- of glasvezelmodem aan te sluiten.

De FRITZ!Box LTE is daarbij rijkelijk uitgevoerd als het gaat om netwerkmogelijkheden of telefonie.

Dat geldt ook voor de nieuwe topmodellen voor DSL en kabel: FRITZ!Box 7590 en FRITZ!Box 6590 Cable, die ook gepresenteerd worden tijdens IFA. E

en andere IFA-highlight is FRITZ!OS 6.90 dat aanvullende Mesh-functies levert voor optimale LAN-dekking in huis.

Nieuwe features zijn een Mesh-connectieoverzicht voor meer transparantie en band-steering voor FRITZ!WLAN Repeaters.

Deze zorgen voor betere prestaties van het thuisnetwerk. FRITZ!OS 6.90 biedt tevens meer veiligheid en verbeterde stabiliteit, en optimaliseert de combinatie van FRITZ!Box met apparatuur van andere leveranciers.

Nieuwe FRITZ!Box 6890 LTE voor snel internet via LTE en de beste WiFi

Op IFA debuteert de FRITZ!Box 6890 LTE voor snel internet met snelheden tot 300 Mbps via het mobiele netwerk of DSL.

Dit nieuwe model gebruikt vijf LTE- en twee UMTS-frequenties en ondersteunt roaming voor het surfen via alle mobiele netwerken.

Net als de FRITZ!Box 7590 en de 6590 Cable is de FRITZ!Box 6890 LTE zeer geschikt voor thuisgebruik: snel WiFi op beide frequenties, nieuwe Multi-User MIMO-technologie (4×4 dual band Wireless AC+N met 1733 Mbps op 5 GHz en 800 Mbps op 2,4 GHz), vier gigabit LAN-poorten, een USB-poort voor opslagmedia, en een DECT-basisstation voor telefoons en smart-hometoepassingen. Bestaande telecomsystemen zijn aan te sluiten via de interne ISDN S₀-bus. Ook analoge telefoons, faxmachines en intercomsystemen zijn te koppelen aan de nieuwe FRITZ!Box. De FRITZ!Box 6890 LTE is via zowel mobiele verbindingen als vaste lijnen te gebruiken. Hij is direct te koppelen aan de DSL-lijn of via de WAN-poort aan een kabel- of glasvezelmodem. Dankzij de fallback-functie van DSL naar mobiele communicatie profiteren veeleisende gebruikers van de FRITZ!Box 6890 LTE van extra zekerheid. Downloadsnelheden tot 300 Mbps zijn mogelijk via zowel LTE (CAT6) als DSL (van ADSL naar VDSL2 met 35b-supervectoring). IP-gebaseerde telefonie (SIP) wordt voor alle verbindingstypes ondersteund. Daarbovenop kan de FRITZ!Box 6890 LTE ook gebruikt worden op ISDN- en analoge vaste lijnen.

 

Nieuwe FRITZ!OS 6.90 voor nog betere draadloze Mesh-prestaties, smart-hometoepassingen en stabiliteit

Het nieuwe FRITZ!OS 6.90 voor FRITZ!Box, FRITZ!WLAN Repeaters biedt aanvullende draadloze Mesh-prestaties. Daarnaast verbetert deze versie de FRITZ!-producten op het gebied van gemak, veiligheid en stabiliteit. Mesh-networking is een nieuwe trend voor thuisnetwerken en al langer een kenmerk van de FRITZ!-oplossingen. Een Mesh-netwerk, zoals een FRITZ!-thuisnetwerk, zorgt ervoor dat er overal in huis een snel en stabiel WiFi-signaal is. De FRITZ!Box is de hub en biedt internettoegang (laag 1), fungeert als een krachtig WiFi-access point en voorziet in het bouwen van een Mesh-netwerk. Gebruikers kunnen zo heel eenvoudig hun draadloze bereik vergroten met andere FRITZ!-producten. De communicatie tussen alle FRITZ!-producten (draadloze repeaters, Powerline-adapters) is verbeterd, zodat instellingen te synchroniseren zijn en de prestaties van alle gekoppelde devices geoptimaliseerd zijn.

 

Een van de nieuwe features van FRITZ!OS 6.90 is een compleet overzicht van het thuisnetwerk met een innovatief Mesh-connectiediagram voor meer transparantie en gemak. Het diagram laat zien welke FRITZ!-producten zijn verbonden met een smartphone of notebook, en hoe de kwaliteit van de verbindingen is. Nieuw is ook band-steering voor FRITZ!WLAN Repeaters en voor WiFi geschikte FRITZ!Powerlines. Hierdoor kan een draadloos device dat dual band ondersteunt, de optimale frequentie vinden binnen het 2,4 GHz- en 5 GHz-netwerk voor elke smartphone, tablet of ander device. De uitbreiding van de automatische LAN-kanaalselectie en de ‘self-healing’-functie tijdens verbindingsverlies zorgen voor een betrouwbaarder WiFi en meer dekking. Om de werking met producten van andere leveranciers te optimaliseren, is de draadloze LAN-configuratie van de FRITZ!WLAN Repeaters via de WPS-knop aangepast. De nieuwe update optimaliseert tevens de combinatie van de FRITZ!Box en DECT-telefoons van Gigaset. FRITZ!OS 6.90 omvat verder verbeteringen op het gebied van VoIP-spraakkwaliteit en reactietijden voor data-applicaties. Het is met het oog op veiligheid en optimale netwerksynchronisatie van belang om altijd de laatste versie te gebruiken van het FRITZ!OS. De releasedatum van FRITZ!OS 6.90 wordt op een later moment bekendgemaakt.

 

Voor naadloze connecties en een groot bereik: FRITZ!App WLAN

IFA presenteert AVM een nieuwe versie van de FRITZ!App WLAN for Android. Met de nieuwe functie ‘Meet WiFi-doorvoer’ kan de gebruiker de snelheid van de connectie met een smartphone of tablet meten op verschillende plaatsen binnen het netwerk. Dataverkeer en signaalsterkte zijn realtime in te zien en de resultaten zijn te delen voor verdere analyse. Ook legt de app netwerkswitches en verbroken verbindingen vast. Wanneer een consument beschikt over een FRITZ!WLAN Repeater of een FRITZ!Powerline-device met WiFi-ondersteuning worden ook de roamingactiviteiten tussen de devices weergegeven. De app detecteert ook of er een Mesh-systeem is geïnstalleerd in het FRITZ!-thuisnetwerk op basis van het betreffende FRITZ!Box-model en de FRITZ!OS-versie. Als er verschillende draadloze netwerken (SSID’s) zijn binnen het thuisnetwerk, dan laat de app zien welke router of repeater (access point) welk draadloos netwerk gebruikt.

 

Nieuw in de winkel: nieuwe FRITZ!Box-topmodellen voor DSL en kabel

AVM introduceerde in juni 2017 de FRITZ!Box 7590 voor DSL en de FRITZ!Box 6590 Cable voor kabelaansluitingen. Beide modellen bieden zeer hoge snelheden voor surfen, gamen en streamen. De FRITZ!Box 7590 ondersteunt 35b-supervectoring en levert tot 300 Mbps voor hoge snelheden via de DSL-verbinding. Dankzij 32×8 DOCSIS 3.0 channelbonding levert de FRITZ!Box 6590 Cable snelheden tot 1,7 Gbit/s. Zo is direct hogesnelheids-dualband-WiFi met MU-MIMO beschikbaar voor verschillende mobiele devices, zelfs in de verste hoeken van een huis. De nieuwste hardwarearchitectuur, gigabit LAN-snelheden, snelle USB-poorten voor opslagmedia en een compleet telefoniesysteem en DECT-basisstation voor telefonie en smart-hometoepassingen completeren deze twee nieuwe modellen

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights