FIFA 13 voorspeld dat de België winnen tegen Schotland vanavond met 2-1

In een simulatie op voetbalgame FIFA 13 eindigde de WK-kwalificatiewedstrijd tussen België en Schotland op 2-1. De Schotten kwamen in de eerste helft al op voorsprong, maar de Duivels konden na een resem kansen het tij keren.

Met doelpunten van Chadli en Mirallas konden de Rode Duivels de drie punten verdiend in het Koning Boudewijnstadion houden.

De Belgen begonnen overtuigend aan de wedstrijd en drukten de Schotten tegen hun goal. Met de vele grote kansen voor o.a. De Bruyne en Benteke bleef het 0-0 op het scorebord staan.

De Schotten konden in de eerste helft slechts twee maal dreigen, maar toonden zich zeer efficiënt. Bij de tweede kans was het meteen raak in de netten. Miller draaide zich goed weg van Vermaelen en legde de bal netjes naast Courtois in doel: 0-1 voor de Schoten die desondanks minder goed bezig waren dan de Belgen.  De Duivels lieten het hoofd niet hangen en nog voor de rust stonden de bordjes weer in evenwicht. De Schotse doelman trapte de bal slecht uit in de voeten van Nacer Chadli. De Twente-speler kon alleen op doel afgaan en en werkte beheerst af: 1-1 met de rust.

Na de pauze zetten de Duivels hun sterke prestatie verder en na 68 minuten gidste opnieuw Chadli stuurde Mirallas door de Schotse verdediging met een prachtige doorsteekpas.

De Everton-speler bleef kalm alleen voor doel en plaatste de bal mooi in de rechterbovenhoek: 2-1. Op het einde van de wedstrijd probeerden de Schotten toch nog langszij te komen, maar het was tevergeefs want de Belgen konden het gevaar vrij gemakkelijk afweren. Zo boeken onze Duivels met hun derde overwinning van deze campagne en een mooie 10 op 12.

Nu hopen dat de Belgen effectief deze avond ook zullen winnen van de Schotten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights