De ontwikkelaars aan het woord over de nieuwe Lego game “Lord Of The Rings”

Bekijk het verhaal achter de creatie van de game!

Terwijl de Fellowship de grote taak op zich heeft genomen om Midden-aarde te redden van het kwade, is TT Games de uitdaging aangegaan om deze reis te herscheppen in een nieuwe LEGO game. Dit nieuwe dagboek van de ontwikkelaars is de eerste in een reeks video’s waarin TT Games laat zien hoe LEGO Lord Of The Rings misschien wel een van de meest filmische videogames is die ze tot nu toe hebben gecreëerd.

De enorme omvang van de reis van de Fellowship is legoblok voor legoblok naadloos opgebouwd, met alle herkenbare locaties en onvergetelijke gevechten zoals het gevecht om Minas Tirith.

Met stemmen en quotes die direct ontleend zijn uit de films handhaaft LEGO – Lord Of The Rings dezelfde grote, memorabele personages uit de boeken en films.
Houd de komende weken een oogje in het zeil voor meer items in deze developer diary serie, terwijl we ons klaarmaken voor de release van Lego Lord Of The Rings die dit najaar voor de Xbox 360 , PlayStation  3, Wii, Nintendo DS , Nintendo 3DS PlayStation  Vita, en PC  beschikbaar zal zijn.

One thought on “De ontwikkelaars aan het woord over de nieuwe Lego game “Lord Of The Rings”

  • t0o cRaZe3
    16/10/2012 at 22:34

    Daar ik toch al menig lego games heb gespeeld, ga ik deze toch zeker aanschaffen, ziet er echt dikke fun uit!

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights