Injustice: Gods Among Us Free-To-Play Game verkrijgbaar voor iPad, iPhone en iPod touch

Injustice: Gods Among Us Free-To-Play Game verkrijgbaar voor iPad, iPhone en iPod touch

09/04/2013 0 Door darklord

Warner Bros. Interactive en DC Entertainment kondigen aan dat de game Injustice: Gods Among Us voor iPad, iPhone en iPod touch nu verkrijgbaar is in de App Store.

Deze free-to-play mobile game is ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios en biedt ongelofelijke graphics en een compleet nieuwe fighting gameplay, die speciaal voor iPad, iPhone en iPod touch is ontwikkeld.

De consoleversie is vanaf 18 april ook beschikbaar voor Xbox 360®, PlayStation®3 en Wii U™.

De mobiele game Injustice: Gods Among Us bevat een collectible card mechanisme en nodigt spelers uit voor 3-op-3 tag team combat, die bestaat uit de populairste DC Comics iconen, waaronder Batman, Superman, The Flash, Wonder Woman, Green Arrow, Aquaman en vele anderen om tegen te vechten.

Fans van de binnenkort te verschijnen Xbox 360® en PlayStation®3 versies kunnen ook content ontgrendelen in de consoleversie, die beschikbaar is in de mobiele game en vice versa door zich te registreren met een Warner Bros. ID (WBID) account en de game zo te spelen.

Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios

Het team van NetherRealm Studios heeft een op maat gemaakte mobiele game ervaring ontwikkeld voor Injustice: Gods Among Us op iPad, iPhone en iPod touch, met een gameplay die specifiek op dit platform aansluit,

We zijn erg blij om onze fans een nieuwe manier te bieden om de vechtgame te spelen, die zowel alleen gespeeld kan worden, als parallel met de consoleversies.

De game Injustice: Gods Among Us is beschikbaar voor de App Store op iPad, iPhone en iPod touch of via AppStore.com/Injustice.