The Bureau: XCOM Declassified release vrijgegeven!

Het is weer zover, een game die zal uitmaken wat voor iemand jij bent! Maak de dienst uit, haal de trekker over en verberg de waarheid in het verhaal gecreëerd door de ontwikkelaars van Bioshock 2, 2K & 2K Marin in

 

 

 

The Bureau: XCOM Declassified

voor:

  • Xbox 360 (€59,99)
  • Playstation 3 (€59,99)
  • Windows PC (€49,99)

Op 23 Augustus 2013

Met al reeds een geweldig verleden met XCOM: Enemy Unknown en nu deze nieuwe ervaring binnen het XCOM Universum geloven we er in dat we weer den spectaculaire creatie kunnen verwachten.

Het speelt zich allemaal af in 1962 tijdens de koude oorlog waar de 1ste confrontatie plaats heeft tussen de geheime XCOM organisatie en een mysterieuze en destructieve vijand. Jij bent speciaal agent William Carter die in het leven geroepen is als Amerika’s verdediging tegen de Sovjet Unie en moet hierbij het hoofd bieden tegen een nog nooit geziene wereld. Jij zult als speciaal agent

  • De vinger aan de trekker houden
  • Jouw agenten aanvoeren in een geheime oorlog om de mensheid te redden

Dit allemaal hangt slechts aan een zijden draadje die het vermogen van The Bureau is. Dit vermogen moet het bestaan van de vijand verborgen houden om wereldwijde paniek te voorkomen.

We zijn heel erg enthousiast over 2K Marin´s verfijnde visie voor The Bureau: XCOM Declassified”, aldus Christoph Hartmann, president van 2K.”De game evolueerde inmiddels een creatief en onophoudelijk ontwikkelingsproces en het resultaat is een verhaalgestuurde ervaring die slim en onderhoudend is en spelers uitdaagt om tactisch te denken”.

The Bureau vertelt het verhaal van XCOM´s mysterieuze begin” aldus Morgan Gray, creative director van 2K Marin.”We breiden het universum uit met een openbaar gemaakt verhaal over overheidscomplotte n heroïsche doofpotverhalen, verteld met behulp van third-person tactical gameplay”.

Je zult alles op alles moeten zetten en niet gewoon als een dolleman zitten run & gunnen maar vooral tactisch denken en handelen, dit is waar de slimme combat design van The Bureau om draait! In de derde persoon-perspectief van de game krijg je als speler het gevoel van ruimtelijke bewustzijn en heb je de vrijheid om naadloos in en it Carter’s unieke Battle Focux mode te bewegen. Elk bevel kan jouw laatste zijn dus je zal vooral moeten overwegen welke beslissingen je neemt!

Het team heeft hard gewerkt om fundamentele elementen van XCOM, zoals tactische besluitvorming en de dood van teamleden, doelmatig te houden, wat dit tot een unieke tactische shooter maakt”, voegt Gray toe. “Daarom zal The Bureau de spelers uitdagen zoals geen andere third-person tactical shooter dat kan.

Bureau

Wie niet kan wachten kan nu zijn exemplaar al pre-orderen bij alle deelnemende retailers. Elke gepre-orderde game krijgt hierbij de Codebreakers side-mission als bonus.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights