LEGO CITY Undercover: The chase begins voor Nintendo 3DS!

Gamers die graag een avontuur spelen en dit niet alleen wanneer ze thuis zijn maar overal kunnen juichen van plezier want Nintendo gaat ons opnieuw verwennen! Ze brengen voor de Nintendo 3DS-systemen de game LEGO CITY Undercover: The Chase Begins en dit in Europa op:

26 APRIL 2013

Met deze game zullen de gamers spelen als Chase McCain, een beginnende agent die zijn eerste spannende avontuur beleefd in LEGO CITY en allerhande avonturen gaat beleven. LEGO CITY is een bruisende stad waar je verschillende vermommingen zult gebruiken als speciale vaardigheden die je kunnen helpen missies te voltooien en criminaliteit te bestreiden.

Bij het activeren van je scanner via je touchscreen, kun je de Nintendo 3DS bewegen om te speuren naar beeld- of geluidsaanwijzingen. Het hoofdoel in dit verhaal is om misdaadbaas Rex Fury, die je tegen het lijf bent gelopen in jouw eerste dag als politieagent, achter de tralies te krijgen.

Ben je het heldhaftige type? Wil jij de vrede bewaren in de stad waar je ook bent? Noteer het dan en zorg dat jij jouw exemplaar in handen krijgt!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights