Ms. Splosion Man Splodes naar iOS!

Wie dacht dat Ms. Splosion Man afgeschreven was heeft toch verkeerd gedacht want Twisted Pixel doet ons weer een verschrikkelijk en verbazingwekkend onthulling!

Menigmaal persoon dacht dat men eindelijk de wereld had veiliggesteld van de ontsnapte ‘sentient plasma’, ook bekend als Ms. Splosion Man, door deze op te sluiten in het land van XBLA. Big Science verzamelde de stukken bijeen en wat ooit ‘sploded’ was is opnieuw herbouwd! Gevaren die men nooit had mogen vergeten zijn vervaagd in het geheugen en wat tot een grove fout leid want, Ms Splosion Man heeft het overleefd en haar uitbraak zal verder reiken dan de meest verschrikkelijke prognoses die ooit gemaakt waren.

MS. SPLOSION MAN

vindt de weg naar

iPhone, iPad & iPod touch!!

De Splode radius is zelfs zo groot dat deze jouw iPhone, iPad & iPod Touch heeft bereikt. Jouw mobiel apparaat, waar men dacht veilig te zijn van dit destructief personage en dat zelfs nog verder gemuteerd is naargelang Ms. Splosion Man een weg baande naar jouw apparaat, is niet langer veilig!

MSDe game versie voor jouw mobiel apparaat heeft natuurlijk enkele extra’s die uitgebouwd zijn op een geheel vernieuwde BEARD Engine speciaal gemaakt om soepele, vloeiende bewegingen en vlotte controle te hebben met touchscreens:

  • 6 Splosive Powerups
  • 1500 uitdagingen
  • 10 Tiers of Fame
  • 3 exotische werelds
  • 50 gameplay levels

Op de Retina Display is Ms. Splosion Man één van de meest opvallende en mooiste platform games die ooit aangeboden wordt op de mobiele markt en optimaal gebruikt maakt van de nieuwste Hardware.

Wie zou deze game nu niet willen spelen? Heb je 1 van bovenvermelde apparatuur haal deze game dan nu binnen voor slechts €2,33

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights